בין ביורגונומי לתקשור

בין ביורגונומי לתקשור

בעוד בתקשור אנחנו משתמשים במערכת מסרים שלעיתים איננו יודעים מאין באים וכן מצריך מהמתקשר לפרש את המסר, הביורגונומי עושה שימוש טכני . בהסתמך על התנהלות קבועה של היקום ושל כל גוף המונע תחת הביואנרגיה, ניתן להתכוונן אל אדם , אל איברעד כדי תא בודד בגוף האדם ובעזרת טכניקת עפעוף ניתן לשאול כל שאלה ולקבל תשובה ברטט העפעפיים .

רוז 2

New member
אז תשמע יש לי שאלה ........

שמי רוזה שטוזה ויש לי שאלה אפשר? אני רוצה לעשות הסבה מקצועית , <כיום אני מנה"ח> ? אין לי כיוון ספציפי אבל אני יודעת שאני רוצה לעשות שינוי. מה עושים? תודה

רוז

ממה שאני מבחין , בתפיסה שלך,המקום החזק שלך הוא עבודת ידיים, הזדקקות למגע עם החומר וראיית התוצאות תוך מהלך העבודה. כמו כן המקום צריך להיות ודאי הן מבחינת התשלום הן מבחינת הידיעה מראש של המטלות. ניכר שאת לומדת מהר מאוד כל משימה או עבודה והופכת למקצועית ואפילו מדריכה. הכיוון שאני רואה הוא יותר טיפולי, מגע עם אנשים וסביבה משתנה. ואפילו בכיוון העצמאי. התפיסה שלך באה ממקום בטוח, מקום של אי העזה דבר המשאיר אותך במיצוי מהיר ואפילו בתיסכול למרות שהתגמול הפיננסי מספק. מה עוצר: חויה רגשית שהחלה בגיל 15 לערך, חוויה רגשית שהחלה בסביבות גיל 20-24 ונסחבת עד היום. יש כאן איזה דיכוי ומעצור להצלחה ואמון ביכולות העצמיות שלך. יתכן אפילו חינוך של "בינוניות"-להסתפק במה שיש. מבחינת הפוטנציאל אין לי ספק שלהתמקצע בתחום טיפולי הוא נכון לך, כמו כן לפתוח עסק עצמאי . מתאים גם, יחסי ציבור, תקשורת, אירגון, הפקה.... לעבוד על קטע ההתארגנות , ניהול זמן-מבחינה רעיונית ותכנונית ניכר שאת יודעת לנהל לעצמך כל פרוייקט הבעיה היא בהבאת הפרוייקט לתכלס, שם ההעסקות במעצורים גדולה מאשר ההתעסקות במטרה כמו כן ה"פיזור" בניהול הפרוייקט וחוסר המיקוד (מרין שלופים) מביאים ליאוש. יאמר שהדבר נכון לגבי פרוייקטים שלך לעצמך ולא לפרוייקטים לאחרים.

רוז 2

New member
ויייייייייייייייייייי

עכשיו תגיד לי זה שילוב של תיקשור וטכניקת עפעוף ? מה שאני יכולה לאשר זה את הקטע של מה עוצר אפילו הגיליים מתאים בול. יישר כח איש יקר מודה לך מאוד מאוד עזרת לי הרבה.

למעלה