בין בנות

spring flower

New member
בין בנות

השאלה מופנית כאן לכל הבנות מאחר ומדובר על יחסים בין בנות. יש לי חברה - שהכרתי במסגרת הלימודים, אנחנו נוהגות לרכל ביחד על הכל. האם בהכרח היא גם מרכלת עליי עם אחרים, איך אני אמורה לדעת אם אני יכולה לסמך עליה? יש הרבה בנות שמעדיפות בגלל זה ידידים בנים. מה אתן חושבות?

niva99

New member
שני כללים בדוקים.

אם יש ספק אז אין ספק (כלומר אם יש לך חששות בעניין סימן שיש דברים בגו) מי שמרכל איתך -ירכל גם עליך.

מוותק

New member
../images/Emo45.gif

כבר אמרתי שאנשים אחרים מנסחים את מה שאני רוצה להגיד בצורה הרבה יותר ברורה ?!?

niva99

New member
נכון זה לא אצל כולן ככה.

ישנו מיעוט נבחר של חברות אמת. אשר תעמוד לצידך ברגעים הקשים ותעזור לך בעת צרה. (לא תלך רכיל) וכו'. -איך יודעים שביא אכן כזו? רק הזמן יראה זאת. -ועד אז..."כבדהו וחשדהו".

אמממ..

זה גם ככה אצל גברים ?

niva99

New member
אומרים שבגברים יותר "אמיתיים".

אבל לך תדע, באופן כללי-כל אחד לגופו של עניין (האופי של החבר הספיציפי) נראה לי שחוסר אמיתיות בין חברים לא קשור כ'כ למגדר זה או אחר.

לא, זה לא ככה אצל כולן

יש הבדל בין לרכל על מישהיא לבין לדבר על מישהיא (כחלק מהחברה שבה את נימצאת)

Yardbird

New member
האם את מרכלת עליה עם אחרים?

והאם זו בעצם הסיבה לחששות שלך? כי אם כן אז לדעתי הסבירות היא שחששותיך מוצדקים.

zangel

New member
עצה...

אין הבדל בין ידידים בנים לבין חברה... צריך להכיר קודם את הבנאדם טוב טוב כדי לדעת שהוא לא מרכל/ת עליך מאחורי הגב שלך..וגם בתור התחלה לא לספר דברים כל כך אישיים שיכולים לפגוע בך. גם לי יש חברה ש"מתקיימת מרכילות" ובאיזשהו שלב זה כבר מגעיל ופוגע לא רק בי. זה גורם לסיכסוכים וחבל לאבד חברים בגלל פה גדול. אז רצוי לחשוב טוב מה אתם מספרים ולמי. עד שאתם בטוחים שהיא או הוא חבר/ה טובה. גם לי יש פה לא קטן אבל לפעמים אני שוקלת מילים כדי לא לפגוע. בהצלחה.

hilli1

New member
זה תלוי מאוד מי החברה..

אתן רק מרכלות? או שגמ שיחות נפש, יציאות משותפות וכו? אם איתה את רק מרכלת אז יש להניח שהיא עושה זאת עם אחרים עלייך..(צריך לדעת לבחור חברה טוב טוב..

hilli1

New member
זה תלוי מאוד מי החברה..

אתן רק מרכלות? או שגמ שיחות נפש, יציאות משותפות וכו? אם איתה את רק מרכלת אז יש להניח שהיא עושה זאת עם אחרים עלייך..(צריך לדעת לבחור חברה טוב טוב..

סיגלל

New member
רכילות בנות

בתשובה לשאלתך הבנים רכלנים יותר ודומים לדודות זקנות מנסיון בטור אחת שעובדת רק עם בנים חבלז לך על אוזניך איך הם מרכלים

Damnthiscow

New member
משעשע

את עושה משהו שאת בעצמך לא סובלת ומפחדת שעושים לך, ואז את מפקפקת ביושרו של אדם אחר פן הוא עושה מה שאת אוהבת.... עצוב לבנות ככה חברות שבנויה על פחד. נו טוב. ד"ש.

ס22ית

New member
יאללה..כולם מרכלים על כולם

וכולן על כולן. תהיי בקשר עם חברה..ועם הזמן תבדקי אם היא חברת אמת או לא..תלמדי להכיר אותה לפני שאת מספרת את סודות חייך הכמוסים. ביניינו, אני לא סומכת כמעט על אף אחד. אבל יש חברות לכל דבר- חברה לעניינים כאלו וחברה לעניינים כאלו..וכל אחת ומה שמתאים לספר לה ולדבר עליהם.

למעלה