בין הארוחות מומלץ מרק פושר ומשובח :
ב-10 דקות הכנה,אפשר להכין מרק נפלא,מעולה להפסקת תחושות -הרעב שבין הארוחות,והמרק מספק נוזלים ומינרלים חיוניים לגוף.
מרק זה בטעם מעודן ,וטעים מאוד ,גם כשהוא פושר- עונג אמיתי!
המתכון למרק -ברוקולי:הכנה ב- 10 דקות בלבד.(דל קלוריות.)
המצרכים הדרושים:
שקית ברוקולי קפוא,(800 גרם,)
ליטר וחצי מים.(6 כוסות)
בצל בינוני ,קצוץ -גס .
מיכל שמנת -לבישול.
3/4 כפית מלח
מעט אגוז -מוסקאט מגורר.
חופן שמיר -קצוץ
אופן-ההכנה בקלי-קלות:
1) מבשלים את פרחי-הברוקולי הקפוא בסיר עם ליטר וחצי מים -רותחים ,במשך 5 דקות בלבד,ולהוציאם בכף מחוררת לקערה עם מים קרים, להשאירם במים הקרים משך דקה וחצי עד לצינון, ולהעביר למסננת.
2) במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל קצוץ,עד לשקיפות.
3) מכניסים את פרחי הברוקולי המסוננים למעבד-מזון ויוצקים מעליו
מיכל שמנת -לבישול ואת הבצל המטוגן,ולתבל ב3/4 כפית מלח,
לגורר מעל הכול את אגוז מוסקאט.(1/4 כפית בהתחלה,בסוף ההכנה מוסיפים עוד ,במידה ויש צורך.)
ומוסיפים למעבד -המזון,כוס אחת מתוך מי -הבישול שנותרו בסיר.
ומפעילים את מעבד -המזון ב-8 -10 פולסים קצרים,למרקם טחון-גס, ומחזירים את הברוקולי הקצוץ-גס,אל הסיר עם מי -הבישול שנותרו וטועמים: מוסיפים מלח ועוד קצת אגוז מוסקט, לפי טעמכם.
אפשר לפזר מעל המרק 2 כפות שמיר קצוץ.
פשוט ומהיר להכנה ,וטעים במיוחד.
ב-10 דקות הכנה,אפשר להכין מרק נפלא,מעולה להפסקת תחושות -הרעב שבין הארוחות,והמרק מספק נוזלים ומינרלים חיוניים לגוף.
מרק זה בטעם מעודן ,וטעים מאוד ,גם כשהוא פושר- עונג אמיתי!
המתכון למרק -ברוקולי:הכנה ב- 10 דקות בלבד.(דל קלוריות.)
המצרכים הדרושים:
שקית ברוקולי קפוא,(800 גרם,)
ליטר וחצי מים.(6 כוסות)
בצל בינוני ,קצוץ -גס .
מיכל שמנת -לבישול.
3/4 כפית מלח
מעט אגוז -מוסקאט מגורר.
חופן שמיר -קצוץ
אופן-ההכנה בקלי-קלות:
1) מבשלים את פרחי-הברוקולי הקפוא בסיר עם ליטר וחצי מים -רותחים ,במשך 5 דקות בלבד,ולהוציאם בכף מחוררת לקערה עם מים קרים, להשאירם במים הקרים משך דקה וחצי עד לצינון, ולהעביר למסננת.
2) במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל קצוץ,עד לשקיפות.
3) מכניסים את פרחי הברוקולי המסוננים למעבד-מזון ויוצקים מעליו
מיכל שמנת -לבישול ואת הבצל המטוגן,ולתבל ב3/4 כפית מלח,
לגורר מעל הכול את אגוז מוסקאט.(1/4 כפית בהתחלה,בסוף ההכנה מוסיפים עוד ,במידה ויש צורך.)
ומוסיפים למעבד -המזון,כוס אחת מתוך מי -הבישול שנותרו בסיר.
ומפעילים את מעבד -המזון ב-8 -10 פולסים קצרים,למרקם טחון-גס, ומחזירים את הברוקולי הקצוץ-גס,אל הסיר עם מי -הבישול שנותרו וטועמים: מוסיפים מלח ועוד קצת אגוז מוסקט, לפי טעמכם.
אפשר לפזר מעל המרק 2 כפות שמיר קצוץ.
פשוט ומהיר להכנה ,וטעים במיוחד.