בין הקצוות
שלום לכולם וחג שמח..
רציתי לשתף בתחושה אישית שלי..
באותה נשימה שאני מסננת גברים, מתנחמדת ואומרת ש"ש לי חבר" אבל ממשיכה להיות איתם בקשרי ידידות----> גברים אחרים מתעלמים ממני באדישות אכזרית שאין שני לה והכי גרוע- בלי כל הסבר או משהו נראה לעין
רק הבוקר, כשקמתי בעצבים על כך שבחור X (באמת עשיתי עליו איקס אחרי זה) לא ענה להודעתי מאמש (אחרי ששינה 20 סטטוסים בערך),
אני מקבלת הודעה לוואצפ "נו איך עם החבר?"
אני: "מעולה"
הוא: "אני מקנא בו"
וזה רק דוגמא מיני רבות..
מה נסגר? למה אני כל הזמן בין דחויה לנחשקת? אין אמצע? מכירים את ההרגשה הזו?
לפעמים אני מרגישה שכל הגברים השווים שרציתי, שדחו אותי- הם פשוט לא היו בשבילי, סוג של התערבות עליונה גרמה לכך שהדברים פשוט לא יסתדרו
אני כל כך עצבנית ומבואסת, בחיים לא הייתי מתנהגת ככה לבן אדם, מתעלמת וכאלה.
אני בתקופה של חשבון נפש עם עצמי וכאילו ברור שלא היה הכי מתאים לי להיות בזוגיות כרגע
אבל..
לפעמים (ותמיד זה בפתאומיות) כשמישהו מפציע בחייכם והוא מדליק אצלכם משהו..אז חושבים ש..
אבל הכל בראש
שיהיה המשך חג שמח לכולם
כל הרווקים- מאחלת לכם למצוא את אשר אהבה נפשכם
ושזה יהיה לא פחות, מטוב מאוד + עד מושלם ביותר..
באהבה ממני!
שלום לכולם וחג שמח..
רציתי לשתף בתחושה אישית שלי..
באותה נשימה שאני מסננת גברים, מתנחמדת ואומרת ש"ש לי חבר" אבל ממשיכה להיות איתם בקשרי ידידות----> גברים אחרים מתעלמים ממני באדישות אכזרית שאין שני לה והכי גרוע- בלי כל הסבר או משהו נראה לעין
רק הבוקר, כשקמתי בעצבים על כך שבחור X (באמת עשיתי עליו איקס אחרי זה) לא ענה להודעתי מאמש (אחרי ששינה 20 סטטוסים בערך),
אני מקבלת הודעה לוואצפ "נו איך עם החבר?"
אני: "מעולה"
הוא: "אני מקנא בו"
וזה רק דוגמא מיני רבות..
מה נסגר? למה אני כל הזמן בין דחויה לנחשקת? אין אמצע? מכירים את ההרגשה הזו?
לפעמים אני מרגישה שכל הגברים השווים שרציתי, שדחו אותי- הם פשוט לא היו בשבילי, סוג של התערבות עליונה גרמה לכך שהדברים פשוט לא יסתדרו
אני כל כך עצבנית ומבואסת, בחיים לא הייתי מתנהגת ככה לבן אדם, מתעלמת וכאלה.
אני בתקופה של חשבון נפש עם עצמי וכאילו ברור שלא היה הכי מתאים לי להיות בזוגיות כרגע
אבל..
לפעמים (ותמיד זה בפתאומיות) כשמישהו מפציע בחייכם והוא מדליק אצלכם משהו..אז חושבים ש..
אבל הכל בראש
שיהיה המשך חג שמח לכולם
כל הרווקים- מאחלת לכם למצוא את אשר אהבה נפשכם
ושזה יהיה לא פחות, מטוב מאוד + עד מושלם ביותר..
באהבה ממני!