בין הקצוות

מילי1991

New member
בין הקצוות

שלום לכולם וחג שמח..
רציתי לשתף בתחושה אישית שלי..
באותה נשימה שאני מסננת גברים, מתנחמדת ואומרת ש"ש לי חבר" אבל ממשיכה להיות איתם בקשרי ידידות----> גברים אחרים מתעלמים ממני באדישות אכזרית שאין שני לה והכי גרוע- בלי כל הסבר או משהו נראה לעין
רק הבוקר, כשקמתי בעצבים על כך שבחור X (באמת עשיתי עליו איקס אחרי זה) לא ענה להודעתי מאמש (אחרי ששינה 20 סטטוסים בערך),
אני מקבלת הודעה לוואצפ "נו איך עם החבר?"
אני: "מעולה"
הוא: "אני מקנא בו"
וזה רק דוגמא מיני רבות..
מה נסגר? למה אני כל הזמן בין דחויה לנחשקת? אין אמצע? מכירים את ההרגשה הזו?
לפעמים אני מרגישה שכל הגברים השווים שרציתי, שדחו אותי- הם פשוט לא היו בשבילי, סוג של התערבות עליונה גרמה לכך שהדברים פשוט לא יסתדרו
אני כל כך עצבנית ומבואסת, בחיים לא הייתי מתנהגת ככה לבן אדם, מתעלמת וכאלה.
אני בתקופה של חשבון נפש עם עצמי וכאילו ברור שלא היה הכי מתאים לי להיות בזוגיות כרגע
אבל..
לפעמים (ותמיד זה בפתאומיות) כשמישהו מפציע בחייכם והוא מדליק אצלכם משהו..אז חושבים ש..
אבל הכל בראש
שיהיה המשך חג שמח לכולם
כל הרווקים- מאחלת לכם למצוא את אשר אהבה נפשכם
ושזה יהיה לא פחות, מטוב מאוד + עד מושלם ביותר..
באהבה ממני!

Shamy

New member
אני לא מבינה הרבה

אבל מה שאני כן יכולה להגיד לך בפירוש, מי שלא שם עלייך או מקניט אותך לא כדאי לך להיות איתו (האם זה מערכת זוגית שאת רוצה בה? שיקניטו ויתלעמו ממך כל הזמן?)
ואל תמציאי שיש לך חבר , אם לא בא לך מישהו תגידי בעדינות שאת לא מעוניינת, זה אמור להספיק כי אז את נוטעת תקוות שווא בבן אדם שאילו היית פנויה אולי היה הולך לכם, וזה גם לא הכי פרסום נעים.
לדעתי תמיד כדאי שתהיי כנה ואני מאמינה שמי שטוב ונחמד הקארמה שלו תהא בהתאם.
אין מה להתחבט ולהתעצב על העבר תסתכלי קדימה לא אחורה. אני מאחלת לך רק טוב !! וחג שמח

חג שמח

להיות נחמדה זה להגיד לא תודה ולסגור את ההכרות בינכם. להיות זאב בעור של שיה תמימה זה למשוך אותם אל מקומם בתור על מושב ה"מחכים לראות מה נשתנה אצל הגברת" בהודעות מדי פעם.

חשבון נפש יכול להיות יותר מלסכם את דו"ח המאזן ולהגיד וואללה יופי.
זאת התקופה לנער לקראת האביב את הישן, להסתכל קדימה ולהתחיל ללכת למקום טוב יותר בשביל עצמך בלי קשר אם יש מישהו לצידך.

אני מכיר את החושבים ש..בעיקר אצל בנות. ולפעמים זה באמת רק בראש.
מספרת לך איך היה יומה ואיך התחילו איתה כל מיני :
ההוא ששאל אותה מה השעה (כי היתה כבר עם הראש באייפון, אמר תודה והמשיך ללכת לענייניו), המוכר שהחמיא לה (בשביל בונוס המכירה ימכור גם את אמא), השני חתיכים שהסתכלו עליה (הומואים שחשקו בסקיני ג'ינס כמו שלה) ושאר טפיחות עצמיות ודמיוניות על השכם.

מילי1991

New member
חחחח אז

אני מבינה על מה אתה מדבר וכן יש כאלה..לא החשבתי אותם
אני מדברת על כאלה שמפורשות רצו קשר איתי
לא התכוונתי לעוף על עצמי או משהו

אם את מתייחס לחלק הראשון

של ההודעה שלך ושלי, אז ברגע שתעשי עם עצמך הסכם ופשוט תיזכרי בו כשמגיע השעה להחליט יהיה יותר קל לך לפחות
לדעת להתנהל. תחליטי שאת תהיי בסדר עם עצמך ואיתם ופשוט תסרבי בנימוס ולא תשארי בקשר עם כאלו שדחית, כי זה אפילו יותר אכזרי. ברגע שאת מוציאה מהחיים שלך וההתנהלות שלך עם בחורים דבר שמפריע, מציק ופוגע בך כשאת חווה אותו זה האמת לדעתי יגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך. מאשר עם הרגשת עליונות קטנה כשאיזה אחד שדחית אותו ועכשיו הוא "בכיס שלך".
&nbsp
&nbsp

batmea

New member
הוא מנסה, אם יצליח-יצליח. אם לא, כמוך יש עשרות.

הוא מנסה כי הוא חושב שנעים להשתעשע איתך.
הוא לא היה מנסה לפלרטט ככה בנייד.
גבר שיכבד אותך לא ינסה להכניס אותך למיטה בפלרטטנות.
ולא, הנוכחי לא מחזר, הוא יודע שאת פשוט בעניין שלו.

מילי1991

New member
קשה

קשה לי להאמין שהמציאות היא מה שאת מתארת
אבל אין לדעת, יכול להיות שאני לא קוראת נכון את זה
אם כן, זה ממש עצוב..

למעלה