בין חלום צלול לחלום רגיל

tapuzina51

New member
בין חלום צלול לחלום רגיל

היי קצת רקע אני מחר בת30 :) מאורסת עובדת במיקרוסופת וגרה בדבלין,אני בדרך כלל חולמת הרבא חלומות וזוכרת אתרובם ומפענחת אותם לרוב לבד אך אני בשנה האחרונה הפסקתי לזכור את החלומות שלי ורק בחודשיים האחרונים התחלתי לזכור את החלומות. אני לאורך הילדות ועד היום חלולמת שאני עפה עד כדי כך שבאיזשהו שלב בילדות ההיתי בטוחה שאני מסוגלת לעוף.החלום קצת ארוך מקווה שיהיה לכם סבלנות...חלום טוב חלום שלום,,,,
אתמול חלמתי שאני בישוב (איזור ירושלים)בבית של אבא והים הגיע רגוע אך כימעט עד פתח הבית ידעתי שזה לא הגיוני אבל זרמתי עם זה ויצאתי למסע הליכה שבדרך ראיתי ילד רץ על גל וכמעט תובע כי הוא התעייף הוצאתי אותו הוריו הודו לי והצתרפו אלי עד שהגענו לחוף בהרצליה שם השארתי אותם לשבת על ספסלי פיקניק(האב האביר תחושה של מאוחזב) והמשחתי לספסל הבא שם היו משפחתי.באותו רגע התחלפה התפאורה והיה לילה הרים ואגם הרמנו את הראש ראינו ירח ענק כמו שרואים בתצלומי אוויר אך בצבעים חמים כתומים( שוב ידעתי שזה לא הגיוני אבל כל אותה האת היה מן פחד שאם הוא יכנס לאגם או יתכרב אז בטוח יקרא משהוא לכדור הארץ בגלל שלא קרא כלום הבנתי שכלית לא רגשית שזה חלום) והירח התכרב נכנס לאגם עלה לעניים וחזר אך דמות עם בגדים שחורים רחבים כלל פנים מחוסות הרימה ועיפה את הירח חששיתי לכמה דקות אך סבבי כולם פחדו,כשהוא התקרב החזקתי ברגלו ועפתי איותו הוא נתן תחושה תובה כזו שאני שהרגשתי פעמים ספורות כשפגשתי את המדריך שלי. בהתחלה עפתי איתו ולאחר מכן הירח עלה גבוה לשמים רק שעכשיו היו 2 ירחים לבן וכתום (כתום מציאותי מה שלפעמים רואים) המשחתי לעוף ולהנות מהנוף מהאוויר ניסתי שהחלום יתארך כמה שאפשר כי מאוד אהבתי את התחושה עפתי לבית של הסבא וסבתה שם אחי ואישתו גרים עכשיו(סבא נפתטר) שם אמא היתה בספה(אמא גרה באפריקה) סיפרתי לה על החלום "אמא את יודעת שאני חולמת באתי לבקר אותך " היא ענתה בחיוב ידעתי שהיא לא תעלים אז עפתי ליראות את שאר בני הבית וחזרתי לאמא לספר לה שוב את החלום שלא אשכח אפ פרט , התעוררתי בתחושה טובה אחרי מסע אם הסוף טוב.
אני יודעת שהחלום ארוך מאוד אך אם מישהו יכל לאזור לי לפרש אותו אשמח ולו גם רק חלקים ממנו,,,,,,,,,,,תודה וחלומות נעימים לכולם :)

וולפהרט

New member
הי

וברוכה הבאה:) ומזל טוב על ה: 30!
האמת שאנחנו כאן בפורום פחות "מפרשים חלומות" אלא יותר משתפים חוויות מחלומות צלולים, ומייעצים אחד לשני איך להשתפר בחוויית החלום הצלול.
היה לי קצת קשה להבין מה שכתבת, בגלל העברית והחוסר בנקודות ופסיקים, אבל השתדלתי בכל זאת וממה שהבנתי ניצלת את החלום הצלול לסוג של מסע אצל קרובים שגרים רחוק שמציאות קשה לבקר. ונראה שנהנת:)

למעלה