בין טורקיז לכחול.....לילית

מנו

New member
בין טורקיז לכחול.....לילית

אני הולכת, בדרך המפרכת של החיים. מסביבי מדבר. אני מתייאשת, תש כוחי מרוב יובש. אני מתישבת, על סלע קטן ולוהט.. איי...זה כואב! אני מתרוממת, הסלע הפך לסוס לבן, ואני עליו דוהרת אל המרחב האין סופי, אל המים... המרעננים נפשי המיובשת. אני יורדת, לתוך המים, שגוהים בי הסוס הלבן הפך אביר הוא מדבר אלי ומילותיו כידיים מגפפות נוגעות, חודרות ותכניו כשפתיים, מרפרפות, נושקות. עוצמת עיניי, בתוך המים עירומה נותנת את כולי לחויה. הטורקיז גוהה בי, ומילותיו המעלסות... אט צובעות אותי כחול שאפילו המים, לא יוכלו לשטוף... לילית

the writer

New member
תגובה

אני יכול לכתוב מה אהבתי ולמה: באופן אישי אני מאוד אוהב את מעברים בין המדיומים ואיך חפץ הופך לחיה שהופכת לאדם כמו מה שקורה בשיר. מלבד זאת, הדימויים עצמם מוסיפים לשדה המשמעות של כל מעבר ומעבר כזה, המיים הנזילים, המעברים הנזילים, כל העולם נוזל, תחושה של חוסר יציבות אבל יחד עם חוסר היציבות הזה יש את השחרור, החופש לרוץ עירום ועריה משוחררים מכל עכבה, מימד, צורה, מהכל. בנוסף לכך, האווירה של המתח, של ההחלפות המהירה בין הדמויות, כל זה מתפוצץ לו בשחרור המתח העירום בסוף

מנו

New member
כותב יקר וואוו איזו תגובה!לילית

אהבתי את תגובתך מאוד. יש לך ראיה עמוקה וחודרנית... קראת את הלך מחשבתי ממש. תודה לך מקרב לב לילית

לילית את מדהימה !

אהבתי... במיוחד אהבתי את רעיון ההתמזגות עם המים כה עמוק מבחינה רעיונית תודה לך על החוויה ! ענבל

מנו

New member
תודה לך ענבל יקרה....לילית

מים מסמלים עבורי רגשות... בין היתר לילית

TheOutsider

New member
מהמם!

לקחת אותי איתך לטייל במדבר... אולי בכל זאת אני אצא לטיול השנתי, מי יודע מה אמצא שם ? מהמם!

למעלה