בין טיסה לטיסה
ענקי

Digi Lista

New member
בין טיסה לטיסה ../images/Emo49.gif ענקי../images/Emo39.gif

כתבתי הודעה זאת לפני כחצי שעה ובטעות מחקתי אותה אז הינה ההעתק שנייה לפני שאני עפה... הזכרתי לכם את היום הולדת של אורנית חברת פורום יקרה שנמצאת כאן איזה נצח מבלי שראתה ולו פרק אחד בסדרה ולמרות הכול הפורום לא אותו הדבר בלעדיה ותרומתה גדולה(בעיקר לאווירה הנעימה),נדמה לי שגם לתמר יש יום הולדת היום לפי התאריך הלועזי,בלוח האירועים כתובה אורנית(את תמר לא הייתי בטוחה מתי לרשום) וגם נתתי תזכורת קטנה השבוע ועכשיו ביום שאני כמעט קורסת(אמממ אני על סף התמוטטות מתחילת השבוע אבל היום זה השיא-הייתי היום לבד אחראית בכיתה על שבעה ילדים סיעודיים 100% ועם פיגור בינוני בני 12-15 בגלל שהמחנכת מתחתנת מחר ולקחה חופש השבוע מין הסתם והסייעת הקבועה יצאה לטיול של העירייה והם חזרו רק בסביבות חמש בבוקר וכמה שהיא הייתה בטוחה שהיא חזקה ותהיה עירנית גם אחרי שעתיים שינה זה לא היה מעשי כמו שניחשתי שיהיה וביקשתי ממנה מראש לבקש מחליפה באותו יום אבל אין כי יש בלאגן היסטרי כרגע אז בבוקר כשראיתי שיחה ממנה כבר הבנתי שהיא מעדכנת אותי שהיא לא באה סופית,אחר כך בצהריים חטפתי צעקות מהנהג שמצום הרמאדן נדפק לו המוח אפילו יותר מתמיד והוא חצוף ומשפיל אותי שלא בצדק-איך מישהו יכול להיות בשני מקומות שונים בו זמנית?,הגננת בגן של הילדה ממהסעה מטריפה אותי בכול יום עם חוק חדש ולא קשור לחיים-היא עושה את זה לכולם אבל זו הצטברות אצלי וקודם סיימתי בייביסיטר על ילד מהביה"ס ועוד כחצי שעה אני הולכת לבייביסיטר אחר שנקבע רק אתמול וכמובן הטיסה שלי מבוטלת בינתיים בסוכות וגם עם המשכורת יש שינויים ובעיות ויש להם רעיונות שאני אממן אותם במקום לתת לי כרטיסיות כשילד לא מגיע ואני אמורה לחזור הביתה ולא לעבוד)אבל זאת בדיוק הסיבה שהזכרתי לכם את היום הולדת של אורנית(ושל תמר?) כי רציתי שאם לא אספיק להיכנס בזמן תפתחו לה שרשור יפה...אבל עדיף מאוחר מבכלל לא והיום עוד לא עבר אז יאללה מתחילים לחגוג! אורנית היקרה,המון המון
,אתגרים חדשים,
,הגשמת חלומות,בריאות וכול מה שמאחלים! מקווה בשבילך שהחיים יובילו אותך בדרכים הנכונות ועל אף הרגישות הרבה שלך(אני אישית מעריכה ומתחברת מאוד לאנשים רגישים אבל העולם נוטה לטפס עליהם,מניסיון...)לכול פסגה אפשרית שתרצי לכבוש. שיהיה באמת רק טוב לך ולכול הקרובים אלייך,יום אחד גם ה'שכנים' יחזרו לא מאותה הנקודה אבל אותהשכונה
תשמרי על עצמך ותלכי תמיד עם מה שאת מאמינה בו גם כשכול העולם טוען שאת טועה(סביר שאת לא טועה אם את בוחרת במשהו ומאמינה בו)והכי חשוב תמצאי את הדרכים להינות וללמוד גם כשהחיים מציבים בפנייך קשיים(לפי האסטרולוגיה מזל בתולה נכנסים לשנתיים מאתגרות במיוחד עם מכשולים רבים שמטרתם ללמד להתגבר ולהתחשל לעתיד וזאת מטרה חיובית בסופו של דבר גם אם באמצע הכול עקום ומציק)
ב
תמידי ענקי,הערכה גדולה ו
מעומק ה
על הכול

meytar

New member
יום_הולדת_שמח!!../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

חח ../images/Emo51.gif רבה לך,מאמי!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

והמון
גם לתמרי!עד 120!המון בריאות ואושר ו
בכל אשר תפני.

star_female

New member
מזל טוב לשתיכן...

אורנית - את כל כך הרבה זמן פה והפורום באמת היה נראה אחרת בלעדייך. המון מזל טוב,בהצלחה בהמשך הלימודים ושתגשימי את החלומות שלך. תמר - את יחסית מעט זמן פה אבל יש לך השפעה גדולה (ככה זה בפורום כל כך קטן...). מזל טוב, בהצלחה בלימודים ובחיים (כתבתי את זה גם לאורנית אבל זה נכון גם לגבייך... מצטערת על החוסר מקוריות :< ).

מזל"ט אורנית ו-remundo!

בס"ד אני ממש מצטערת שאני רק עכשיו אומרת לכם.. איחרתי... אבל אני אפשצה ואני אכין לכן משהו ממש חמוד!!!!!

למעלה