"בין כל קירות ביתי" - שיר הנושא - השמעת בכורה

betti10

New member
"בין כל קירות ביתי" - שיר הנושא - השמעת בכורה

לשמיעת השיר לחצו כאן שיר מדהים!!!!!!!!!!!!!!

betti10

New member
והמילים...

בין קירות ביתי / מילים ולחן: עידן רייכל כאן בין כל קירות ביתי, הכול סגור ואין איש מפריע אל מול שתיקת קירות ביתי אין רחש שייכנס כאן בין כל קצוות ביתי אין כל מכשול בכל שבילי החדר אין שמש שישרוף ואין גם צל אשר יחשיך ואין משב סופה ואין גשם שישטוף ואין גם צוהר שיבהיל ואין דבר אשר ישרוף את כל קירות ביתי הכול הרי מוגן מכל אורב בפתח בין כל קירות ביתי אין אף אחד אשר ילך כאן בין כל קירות ביתי שתיקה גדולה אפורה ומנחמת אל מול אימת הרחוב וילון מוסט ואור הנר כאן בין כל קצוות ביתי יש זיכרון מכתב תחת דלת ואין קול אשר קורא ואין לו כל עונה ואין משב סופה ואין גשם שישטוף ואין גם צוהר שיבהיל ואין דבר אשר ישרוף את כל קירות ביתי הכול הרי מוגן מכל אורב בפתח בין כל קירות ביתי אין אף אחד אשר ילך ואין כאב שיישאר כי כל קירות ביתי הם לובן מנחם ואין כתמים של דם וחבלות שריטות בלב הכול הרי נכתב מראש אתה יודע בין כל קירות ביתי אין פרח שייבול בטרם עת

מיכל1000

New member
אני לא יודעת מה היוצר הזה עושה לי!

איבדתי את אמא שלי בתאונת דרכים לפני שנה....
השירים של עידן רייכל פשוט מכים בי מחדש,בכל פעם מחדש. כל שיר שאני שומעת,יותר טוב מהשני. שמעתי את השיר "בין כל קירות ביתי"----זה שיר כ"כ מרגש...ועצוב
עידן רייכל,אם אתה קורא את ההודעה הזו,רק שתדע שהשירים שלך,בשבילי הם כמו כדור הרגעה לנפש הפצועה שלי. אני אוהבת אותך. ולך אמא--מקווה שמלאכים שומרים עלייך למעלה.
"כאן בין כל קירות ביתי שתיקה גדולה אפורה ומנחמת אל מול אימת הרחוב וילון מוסט ואור הנר כאן בין כל קצוות ביתי יש זיכרון מכתב תחת דלת ואין קול אשר קורא ואין לו כל עונה "

betti10

New member
הוא עושה את זה לכולנו... :)

משתתפת בצערך. אני לא יודעת עד כמה זה עצוב, אני רואה את זה בפן אחר, שהוא מוגן בבית שלו ואין משהו שיכול לקרות לו כל עוד הוא בביתו. שיר מדהים! כישרון ענק!

ek11

New member
מה אגיד לכם

הבחור הזה מרסק אותי לאלפי רסיסים ומדביק אותם מחדש...

willo1

New member
שמעתם??

מעולה
טוב זה לא שחשבתי שזה יהיה פחת ממעולה.

למעלה