בין כפות רגלינו לאבני הרחוב...

פייל

New member
מישהו/י יודע/ת?

אחרי שנרטבו לי הרגליים... אני מתה על גשם! אבל היה לי קר. החלטתי שאני צריכה מגפיים. אתם יודעים אם ואיפה (אני מירושלים) אפשר לקנות מגפיים לא מעור? יש מגפי גומי במידה 39? המון תודה מראש!!! ואם אתם קוראים את זה... אז סוף-סוף הצלחתי לשלוח הודעה! כןכן יש עוד סיבות חוץ מעצלנות שעוד לא שמעתם את דעתי באף נושא...

נעלים

אולי זה קצת
, אבל אחרי שאתמול ננעצתי עד זוב ממבטיו של דדי, שכל מה שהוא הצליח להגיד זה "נייק!!!" ו-"שתייים!!!" עולה (באופן טבעי השאלה: איפה אפשר לקנות נעלים לא מעור? (ורק בשביל דדי - ושלא מעבידים ויאטנמים בני 4 כדי שיהיה לי על מה לדרוך) תודה לכם אנשים יקרים.

Gal-Mo0D

New member
מצטרף לשאלה וגם...

אם אפשר לצרף את הקריטריון "נורמליות" לשאלה ? נעליים שיראו טוב

xenocide

New member
אני בעד

אני בעד לעשות נעליים! בחיי לא ראיתי נעליים יפות כשל נטע. צבעוניות, מעניינות ואפילו לא צריך להוציא עוד כסף!! (וזה לא רק התחנפות למנהלת..
) הדר

ובנעליים שלי לא בהית?!

הנעליים שלי גם יפות! גם איכותיות ואמידות למים! גם אינן עשויות מעור (ואפילו כתוב עליהן Vegaterian Shoes), ואפילו עשויות בבריטניה (שכידוע יש איסור על העבדת ילדים וחוק שכר מינימום שם...) אמנם מעט יקרות (120$), אבל אני משער שהן ישרדו איזה 3-4 שנים לפני שאני אחליף אותן... (אלא אם הרגל שלי תצמח לה...) בכל מקרה, אני קניתי את שלי בניו-יורק (למעשה קנו אותן בשבילי), אבל אותה חברה עושה גם הזמנות אם אני זוכר נכון, אתם מוזמים להסתכל בקישורי הפורום, יש שם 4 חברות שמייצרות נעליים נטולות עור. וכמובן שיש את אול-סטאר, שהן אפילו זולות (100 ש"ח לזוג אם ממש דופקים אתכם) אבל צריך להחליף אותן פעם בחודש-חודשיים...

MooN aka asdfgh

New member
אולסטר מחליפים פעם בחודש?!

יש לי אולסטר שמחזיקות טוב מאד כבר זמן רב... נא לא ללכלך על האולסטר שלי! אני אישית הולך עם נעלי נייק (כן, אני לא מתגאה בזה...) סינטטיות, שמחזיקות לי כבר עוד מעט שנה! אם אתם רוצים לקנות נעליים (אפילו נייקי) בלי להרגיש רע יש לי הצעה: חנות נעליים יד שניה!!! יש לי המלצה על אחת, אבל אין לי זמן... אם תרצו תבקשו ואני אשתדל להביא...

TimBuck2

New member
אני חושבת ש..

על האולסטר גם שוקדים ילדים סינים בני ארבע... אבל אני לא בטוחה.

f rat1

New member
נעליים באזור ת"א

רב הנעליים הנמכרות בתחנה המרכזית ובאזור נוה-שאנן הן לא מעור. תקחי בחשבון שהמוכרים ינסו לעבוד עליך, לפי מה שתבקשי, אבל על רובן אפשר למצוא תוית שמפרטת כל חלק בנעל, ואת החומר ממנו הוא עשוי, כך שזה לא ממש מסובך. חוץ מזה, המחירים די זולים, ואפשר למצוא דברים ממש חמודים!

greenit

New member
השבוע קניתי נעליים!

בשעה טובה (ובחרא של יום) קניתי נעליים לא מעור! אני יכולה להמליץ בחום על חנות שקוראים לה אליטל (או משהו כזה...) היא נמצאת בבני ציון חרוצים. המחירים די בסדר. ושם זה אחת החנויות היחידות שאני מאמינה לעובדים. הם באמת יודעים איזה נעליים מעור ואיזה לא. (לפחות המוכרים שעזרו לי למצוא) יום טוב

שום סיבה להאמין לעובדים...

קניתי לא מעט נעליים שם פעם... שאלתי עם הנעליים מעור: ענו לי: כמובן, מעור, מעור... אני: אה, אוקיי, אני מחפש נעליים לא מעור. מוכר: אה, בעצם לא בטוח, חכה שניה, *קורא למנהל*, הוא מחפש נעליים בלי עור, מתנגד לעור הוא... מנהל: זה בלי עור, שום עור. אלון: אוקיי... *בודק בעצמו*

greenit

New member
אצלי הם ישר חיפשו את התווית

והראו לי או שמראש הם אמרו לי מה מעור ומה לא

פייל

New member
אוף!

לצערי לא עזרתם לי. קשה להניח שאני אסע עד תל אביב בשביל נעלים ואני לא נועלת נייק!!! בקשר לכל השאר קשה להניח שהן עמידות למים ואני לא יכולה להזמין נעליים בלי למדוד, בטח לא עד כדי כך יקרות. בקשר לחנויות יד שנייה- זה נשמע מפונק, אבל כשזה מגיע לנעלים אני בהחלט מעדיפה חדש. מה אתם אומרים להתחיל מסע חיפוש בחנויות?

rastotman

New member
איפה יש חנויות יד שניה לנעליים?

למה אני שואלת? ברור שזה בת"א.. המקומות היחידים שאני מכירה הם ויצ"ו (שבאמת קשה למצוא שמה בגדים לאנשים בין גיל 6 ל60 (נישמע כמו פלייר של שוטי הנבואה)) והחנות בגדים החביבה ברחוב מסדה- ושמה היה רק זוג סנדלים אחד בצבע זהב בפעם האחרונה שבדקתי.
.

MooN aka asdfgh

New member
חנות יד שניה (לא רק נעליים)

NO LOGO בהנהלת אדם (קוטג´) בכור. כתובת: רח´ בוגרשוב 68 ת"א. מה בחנות? בעיקר בגדים, כמעט הכל יד שניה, כל הבגדים יד שניה נמכרים במחיר של עד 40 שקלים (לא משנה מה). חוץ מבגדי יד שניה יש שם גם את הבגדים שקוטג´ בעצמו מעצב, תופר גוזר ומדביק! שווה ביותר!!! 03-6202752 זה ישמע לכם מוזר, אבל זו באמת הרבה יותר מסתם חנות בגדים! אני מציע לכל אחד לבקר שם גם אם לא בכוונה לקנות משהו... זה ביקור שהוא חוויה!

princess black

New member
למי שיש כסף.. ../images/Emo5.gif

שמעתי שיש ד"ר מרטינס לא מעור ושמוכרים אותן רק בחו"ל ( אבל זה לא בטוח ) ושהן יקרות.. אז מי שקופץ לאנגליה..שיבדוק

כן...

בהזדמנות!!! רק 60-70 פאונד (צריך להכפיל באיזה 7 כדי לקבל ש"ח). אפשר כבר לקנות אוטו. זה חוסך את הצורך בנעלים.

למעלה