בין מונית לאוטו פרטי

mishel s

New member
בין מונית לאוטו פרטי

אתמול גיליתי שיש פה שירות הסעות מיוחד.
היינו עם כמה חברים בערב ויצאנו לאיזה איזאקאייה.
הזוג הנוסף שתה ושתה ושתה ובסוף כמובן כדי לא לחזור הבייתה ברכב כאשר הם שיכורים, הם הזמינו "דאיקו" (או טאיקו, או טאיגו... לא בטוח לגבי מה זה היה בדיוק, אבל טאיקו נשמע הכי קרוב).
זה שירות של חברה שבאים עם רכב משלהם, ואז מתפצלים, אחד לוקח את הרכב שלך ואותך לאן שאתה רוצה, השני עם הרכב שלהם מצטרף לנסיעה כדי שאחר כך יוכל להחזיר את הנהג שלך.
סוג של מונית שגם לוקחת את הרכב שלך יחד לנסיעה.

פה בכפר שאין תחבורה ציבורית שאפשר להסתמך עליה, זה די מגניב! וזה עולה פחות ממונית, לפי מה שהם אמרו.

Nadavu

New member
זה די גאוני, אבל איך זה יוצא יותר זול?

החברה מעסיקה שני נהגים במקום אחד, נשמע כמו שירות שאמור להיות יקר יותר - אבל זה בכל מקרה די מגניב

weinnir

New member
יותר פשוט - מגיע איש אחד עם קטנוע מתקפל

שם בבגאז', מסיע אותך עם האוטו שלך וחוזר עם הטוסטוס שלו.
לא נראה לי שקיים ביפן, אבל בלונדון יש כמה חברות כאלו
scooterman.co.uk
או
scootltd.co.uk
למשל

johnny d

New member
מוזר

זכור לי שזה עולה מעט יותר ממונית.
היה את הקטע הזה ב osozaki no himawari אז בדקתי, מסתבר שיש שירותים כאלו גם באוסטרליה וקנדה :)

mishel s

New member
אולי זה תלוי איפה

פה זה עולה פחות ממוית כנראה. אולי מונית זה משהו יותר רשמי וכבד כזה... וזה משהו טיפה יותר גמיש.

jonbaum

New member
כשרק הגעתי ליפן

(אלהים ישמור - לפני 20 שנה!!!!) גרתי במעונות באוסקה. יצאנו כמה חבר'ה לעיר, ומהון להון פספסנו את הרכבת האחרונה. התקשרתי לחברת מוניות והם שאלו אם יש לי אוטו. חשבתי שאולי לא הבנתי את השאלה אז ביקשתי שיחזרו עליה. והם באמת שאלו אם יש לי אוטו. לא היה לי מושג על מה הם מדברים ולכן אמרתי להם "אם היה לי אוטו לא הייתי מתקשר לחברת מוניות" והם מיד ניתקו את הטלפון.
בשעה כזאת של הלילה השירות היחיד שהם היו מעוניינים בו היה השירות הזה שאתה מדבר עליו. הם שולחים מונית עם שני נהגים. אחד נוהג במונית ואחד נוהג באוטו שלך כי אתה שיכור מדי בשביל לנהוג. ועל שירות כזה הם מרוויחים הרבה יותר ממה שהם מרוויחים על סתם מונית רגילה.

למעלה