בין נשים ובין גברים טסה הרכבת..!!!!

NOAMI4U

New member
בין נשים ובין גברים טסה הרכבת..!!!!

בין נשים ובין גברים טסה רכבת הבורות. היעדרם של המילים. דילדולה של השפה. 200 מילים- זה אוצר המילים שגברים ונשים מביאים אל "הקשר" שבינהם, ומתוכם הם משתמשים ב- 50 מילים בערך. וכך סבך הרגשות והתחושות שלהם,נימי הנימים הדקים של רצונותיהם מתמצים כולם ב"סבבה " או ב"אחלה " , ועל דילדולה של השפה לתאר במדויק את רצונותיהם ותחושותיהם תכפר אם לא האלימות אז סיום הקשר . כי "היא לא הבינה אותי " ,או " הוא לא הבין אותי ". ". דור נורא זה דור המתבגרים הזה, יציר מערכת החינוך של מפלגת הליכוד. אוווילים גמורים. בורים ברשות הרבים. מעלעלים בלשונם שפת פיגולים מפלסטיק " ועם זה הם באים לקשר " , לאינטימיות שאותה אין הם מסוגלים לבטא. נכים בשפתם. מדברים משהו שמתחפש לעברית אך איננו עברית ממש. צפו למשל בתוכנית השידוכים " משחק מקדים " של גלית גוטמן ותיווכחו לדעת עד כמה דלה שפתם של "המתמודדים/ות " הללו. הכל מסתכם ב"וואלה " , "סבבה" , "אחלה ", "אחותי " וזהו. ממש זהו. איזו אינטימיות רגשית יכולה להתפתח בין דוברי שפת הזפת הזאת..?? מי יכול להבין לליבה של זוגתו אם הכל הוא " לא אחלה " כאילו כל החיים מתמצים בין "אחלה " ל"סבבה" !!! כשאני שומע את הבורות הזאת. את שפת הפיגולים הסינטתית הזאת, אני מבין ש"אויבת העם מס' 1 " היא לימור ליבנת שגידלה כאן דור שלם של בורים ונכים רגשית שדופקים יום יום את ראשם בקיר בלתי עביר שבו אין הם מצליחים לבטא אתתחושותיהם ורצונותיהם מול ההורים שלהם, נשותיהם, המאהבת שלהם, הילדים שלהם, ומה שלא יהיה....!!!!

Martinigirl

New member
חומד

הרכבת שלך,לדעתי האישית,לעולם לא הייתה על הפסים... מה שמצחיק אותי בכל ההודעות שלך,זו המחשבה שלך, שאתה כל כך חכם,מינימום כותב דוקטורט. אתה מדבר על דלדולה של השפה? השתמשת בערך 4 פעמים במילה בורות,ולפחות שלוש פעמים במילה דלדול,עדיין לא מצאת מילים נרדפות? אם כבר אנו עוסקים בדלדול השפה כמובן... אגב,טוב לדעת שישנה תוכנית בשם משחק מקדים, באמת לאור ההודעות שלך,אתה כנראה אחד מצופיה הנלהבים ביותר. ועוד דבר,לימור לבנת לא כהנה מספיק זמן על מנת לגדל "דור" שלם של בורים ונכים,אבל את זה,אני לא ממש ציפיתי שתדע :)

neuron

New member
הקדמת אותי

...בעניין הלימור ליבנת. אבל נשבע שחשבתי על זה לבד נשבע!

neuron

New member
וואלה חטפת ת'ג'ננה אתה...

אז ככה, לימור ליבנת היא ללא ספק פרחה טיפשה בדמות שרת חינוך, אבל היא לא נמצאת מספיק זמן בתפקיד הזה כדי שתוכל לבוא ולהאשים אותה בדלות השפה של בני עשרים וקצת בארצנו. אני נוטה להאמין שהיכולת האינטימית הדלה שאתה רואה בתוכניות ריאלטי עאלק האלו בטלויזיה נגזרת בעיקר מהבמה, שלא מאפשרת אינטימיות של ממש, ולא בהכרח מכישורים דלים של המשתתפים (אם כי לא פוסל). מה שיותר נכון, תחשוב מי מלכתחילה הולך לטלויזיה כדי לחפש זוגיות מתוך מבחר דל שנבחר עבורו? אתה באמת חושב שמישהו משתתף בתוכניות האלו כשבליבו אמונה שהוא ימצא כאן אהבת אמת? לי נראה שאנשים מחפשים להיות מגניבים ולזכות בחצי שעה של תהילה (לא כולל זמן פרסומות).

magenta73

New member
היא כבר לא תהיה שרת החינוך

לפחות זה... לגבי השפה, שפה היא תומר של תרבות, או לפחות הסיממן העיקרי שלה, ולכל תרבות שפה אחרת. וכמו שטוענים שלאסקימוסים יש כמה וכמה מילים בשביל לתאר שלג, לכל שפה יש את הייחוד שלה. בעיברית אין הרבה מילים של רגש. אוהב. מחבב. וכו'... יש הרבה מילים של עוצמה וכוח... לא כמו ספרדית או צרפתית שהם מאוד פיוטיות ורגשיות...

תראי,

אני שנים טוען שלימור לבנת היא זו שדחפה את הבורות לחיינו אך גם ההורים של אותם מתבגרים אשמים! אך מה כבר אומר לך,לא כולם בעל אוצר מילים דליל ביותר...

למעלה