בין סרטים בקולונוע ל-DVD מאוסטרליה

בין סרטים בקולונוע ל-DVD מאוסטרליה

שמעתי הרבה תשבוחות על החדש של דייויד לינץ´, מלהולנד דרייב שמציג עכשיו בקולנוע. חשבתי, אז אם זה יהיה סרט ממש טוב שווה לקנות אותו ב-DVD, נכון? אז בהתחשב במחיר קולנוע בארץ שעומד על 33*2 פלוס אופציה לפופקורן ושתיה לי ולחברה שלי, אז למה לא ישר להזמין את ה-DVD מאוסטרליה במחיר דומה? כך גם אראה את הסרט כמה פעמים שארצה (ושמעתי שצריך לראות אותו כמה פעמים כדי לעכלו) וגם יהיה לי סרט חדש באוסף (וכך גם לא אתן יד למשחתת מחירי הקולנוע המופקעים). עוד שותפים לתזה הזו

gofish

New member
קיבלתי אותו היום

נראה אותו היום בערב ואז נחליט אם שווה.

אני הזמנתי אותו היום

אבל התהיה שלי היתה ללא קשר לטיב הסרט עצמו, אלא בהיבט הכלכלי שבהזמנת סרט. פשוט מאוד: סרט בקולנוע ל-2 אנשים = הזמנה של אותו הסרט ב-DVD. להוציא כמובן סרטים שחובה לראות בקולנוע כמו Lord of the rings וכו´.

רומן ט

New member
דבר ראשון - הסרט חובה

כבר ראיתי אותו 4 פעמים אצלי בבית.
כמובן שבשיקול כלכלי - אם תכניס לחשבון גם חניה, ואולי גם פופקורן ושתיה, וגם הזמן של נסיעה לקולנוע ועמידה בפקקים - אין ספק מה יותר זול. בכל מדינה מתוקנת, השיקול שמכריע בעד יציאה לקולנוע הוא חווית הצפיה - מסך ענק, איכות הקרנה גבוהה, ואיכות סאונד גדולה. ובארץ - 2 אולמות טובים (חן1 וגת) והשאר פשוט דרעק.
-רומן

האמת, בבית אני נהנה יותר...../images/Emo82.gif

להתחיל את הסרט מתי שבא לך... לעמעם את האור איך שאתה רוצה... לשבת קרוב עם החברה
(מתחת לפוך בחורף... אחחח)... מבלי הפרעות\ אנשים שמאחרים (תגיד שאתה לא שונא את זה!) \ אנשים שמסתירים \ ומבלי לחכות בפקקים...
ולגבי הסאונד? אני לא בטוח שבקולנוע זה נשמע יותר טוב מאצלי בסלון, בגלל הזלזול של בתי הקולנוע בארץ... נשאר רק המסך, וגם זה תלוי איפה אתה יושב.
לסיכום: קולנוע בשבילי - רק למטרות חברתיות!

רונן ס

New member
יריב, תעשה לי טובה קטנה

אחרי שאתה מסיים לראות את הסרט תסביר לי אותו גם, טוב? ראיתי פעם אחת ולא הבנתי כלום...פנטזיה מטורפת של דיוויד לינץ´ שנראה כי הרגיש צורך להוכיח שהוא עדיין בעיניינים (אחרי "סיפור פשוט" המופתי טענו כי הוא השתנה...)

gofish

New member
שים לב לביקורת למעלה שרשמתי!

וזה היה אפילו עוד לפני שראיתי את ההודעה שלך
כמו שאומרים Great mind think.... נ.ב שלחתי לך מסר אישי אתמול.

שח_מט

New member
סרט לינצ´י טיפוסי, כלומר מעניין

ומפתיע אם כי הסוף קצת איכזב אותי אישית וגם הכריח אותי לחפש ברחבי הרשת תגובות וניתוחים לסרט שלא ממש ברור ואפשר להבינו בכמה דרכים. מה שכן כדאי לראות אותו לפחות פעמיים (טרם הספיקותי) כי את כל התיאוריות שלך ושל אחרים על הסיפור, צריכים לבדוק שוב. בגדול לדעתי סרטים טובים כדאי לקנות ואתה צודק שעלות סרט בחוץ (ולפעמים גם ביביסיטר...) כבר מגיע לעלות עותק אישי. דרך אגב האתר האוסטרלי מספק את הסרטים היטב בזמן האחרון ואחרי כל הבלאגאן של הגניבות. תזמין בקבוצות של 2-3 וגג שבועיים זה אצלך שחר

דור10

New member
יציאה לקולנוע =2 סרטי DVD

אז כיווו שאני קצת יותר מבוגר כנראה אז החישוב שלי כולל: 2 כרטיסים לקולנוע 66 ש"ח חניה למכונית 15 ש"ח שתיה בהתחלה או בהפסקה 20 ש"ח ביביסיטר 4 שעות 80 ש"ח משהו לחטוף אחרי הסרט 60 ש"ח סה"כ 241 ש"ח כלומר שני סרטים אפילו בבלוקבסטר או 3 סרטים מאוסטרליה. בקיצור לקולנוע אני לא הולך יותר......

kingkung2002

New member
אנשים

אתם מזמינים הרבה סרטים מהאתר באוסטרליה? עשו לכם בעיות?, מה לגבי כרטיס אשראי ,איך אתם מאבטחים את עצמכם? כמה עולה משלוח? תודה

TheShis

New member
הנה התשובות:

1. די הרבה, יחסית, כן. 2. לי לא עשו ביות מעולם, באף אתר אוסטראלי. 3. העברת כרטיס האשראי נעשית באמצעות אתר שמאובטח ב-SSL. 4. מחיר משלוח לסרט בודד נע בין 3.5 ל-5.5 דולאר אוסטראלי (עבור שיטת השילוח הזולה ביותר). זהו.

למעלה