בין עיצוב גרפי עיצוב פנים ואדריכלות

בין עיצוב גרפי עיצוב פנים ואדריכלות

אני ממש ממש ניקרעת בין השלושה האלה ומקווה שתוכלו לעזור לי איכשהו אני כרגע בחפשש, נרשמתי לפסיכומטרי שאת הלימודים שלו אני אתחיל רק בינואר ככה שהשנה הזאת גם ככה הלכה לי ואני מאוד לא רוצה שתתבזבז לי עוד שנת לימודים על דילמות. חיפשתי דברים שיעניינו אותי וצימצמתי אותם לשלושה תחומים שמעניינים אותי פחות או יותר. כרגע הדבר היחיד שמונע ממני לבחור זה כמה אני אצתרך לקרוע את התחת שלי בשביל כול אחד מהם, אני מתכוונת אם העבודה אחרי הלימודים זה עבודות של לחזור הביתה כול יום ב12 בלילה עם משכורת שלא שווה את ההשקעה. ההורים דוחפים מאוד כלפי אדריכלות אבל אני לא בטוחה עד כמה אני אוהב את זה מבחינה מקצועית. עיצוב פנים זה יותר מעניין אותי, אבל אני נירתעת מזה בגלל שאני רואה את ההורים של חברה שלי שאחד אדריכל והשנייה מעצבת פנים והם יותר בעבודה מאשר בבית וכמובן שהחלום זה עיצוב גרפי, אבל יש לי קרוב משפחה בתור דוגמה למה לא כדי לי בכלל להיכנס לגרפיקה שלפי מה שניראה בקושי מוצאים עבודה וגם שמוצאים זה בשכר נמוך ויחס לא משהו. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואני גם לא יודעת איך לברר או למצוא אנשים שמתעסקים בתחומים האלה כדי לשאול ואני מפחדת לבחור משהו שאני אשקיע בו כמה שנים טובות של לימודים בשביל קריירה שאני ממש אשנא בסופו של דבר ושוב אצתרך לעבור את כול התהליך הזה מחדש מקווה שלא חפרתי יותר מדי כול עזרה תתקבל בברכה...

למעלה