בין ערביים...

בין ערביים...

הולכת לאורך השדירה מדברת לעצמי, היכן אוכל למצוא חיים? יודעת שרק חלומות אוכל לחלוק, עוצמת את עיני ורואה אותך קורא לי מאחור עטוף בגלימת מסתורין אולי זה אמיתי? רק החיים הם אשליה......

loveyou4

New member
באר מים חיים

היתכן שצעדת שם לבד בשדירה? האם אותה המחשבה על ההוא בגלימה לא חיממה את כף ידך ונתנה בך התחושה שמובילך אל המים? היכן החיים? את שואלת, והרי את מוקפת בם, החיים מביטים בך, אולי מאוהבים? כשהחיים יפים מכל ציפייה - אמת שנראים כמו אשליה, וכשהחיים שם טומנים פח ומלכודת - נראה על פניו ששוב אשליה את לוכדת, ואיזה סוג ולמה התכוונת- זאת לא אדע, האם נפלאים מכל אשליה? או דבר התנפץ והפח לך קורץ? מדוע חש כי מחנק בגרונך - אמרי שטעיתי - זה עוד רגע חולף. אמרי שפשטת את אותה הגלימה מן האיש מאחור שבידך שכח את ליבו בטרם האיר השחר וחזר לבדו. אמרי לי מחר שפשוט אינך יכולה, להסיר החיוך - מלחייך הורודה. אמרי שמקפצת את כאיילה בתולה, בין גבעות הדשא ומרבדי הלבונה. אמרי לי מחר שלא הינחת את ראשך על הכר, בשל שירת הכוכב שלא הניח לך לבד, ששר בקולו את אותו הניגון המלווה את דרכך בכל רגע נתון. הביטי וראי את חיוך החמה, הנותנת עוד צ`אנס בשם הבריאה. וכל שתבקשי וכל שרק תרצי - תפילה חרישית הנה הנה זה בא. (ברכתי לשובך בפורום של ככככככוווווולללללללםםםםםם)

למעלה