בין קירות ביתי - תחילתה של תקופה...

Ron15Aldinho

New member
בין קירות ביתי - תחילתה של תקופה...

מדהים כמה שהאלבום הזה של האומן האדיר הזה שנקרא עידן רייכל יצא דווקא עכשיו, רגע לפני שאני עולה על המדים. מדהים. אני מסתכל על מילות השיר הנדיר הזה, שיר מדהים, שמסמל כל כך מבחינתי את תקופת הגיוס הקרובה (יום שני הקרוב). כן, אני מתגייס לקרבי, ואני בטוח שהשיר הזה, הפרוייקט הזה, ייתן לי הרבה כוח בהמשך. כוח ואומץ. "הכל הרי נכתב מראש אתה יודע בין כל קירות ביתי אין פרח שייבול בטרם עת" קירות ביתי מבחינתי = ארצי. אכן כך. אני מתגייס כדי להגן על הארץ הזאת, על ביתי. על קירות ביתי. יש גם חיסרון בדבר. את ההופעות הקרובות של עידן רייכל לרגל צאת האלבום הזה אינני אוכל לראות, למרות שההופעות הן בסופי שבוע, משום שאינני יודע מתי אני אשתחרר, באיזה סופשבוע, חבל. כל כך הייתי רוצה להיות בהופעה הקרובה ב-15.1.09 ביפו. עידן רייכלללל כישרון ענקקק ענקקק ענקקק ;)

betti10

New member
גיוס נעים ובהצלחה...

אני מאמינה שאם אתה מתגייס עכשיו אז מן הסתם אתה בטירונות אז אני מאמינה שבסופי שבוע תהיה בבית. ואם לא, יהיו הופעות גם במרץ אני מאמינה ואפריל...אז לא לדאוג :)

Ron15Aldinho

New member
ממממ...

הטירונות שלי בערך עד מרץ... שמתי לב שההופעות בדרך כלל בסופי שבוע אם לא כולן! חחח הבעיה שבמהלך הטירונות אני לא יודע באיזה סופ"ש אני אשתחרר.. אבל אני אמצא לעצמי סידור כנראה שאני אזמין שני כרטיסים ומישהו יבוא במקומי אם אני לא אוכל לבוא.. חחחחחחחח מה שבטוח! באחת ההופעות אני חייב להיות!!! חייב!!!!!!!! ואפילו אם יתאפשר בשתיים!

שיהיה לך בהצלחה בצבא

כיף לדעת שיש עדיין בני נוער בגילי.. שחשוב להם לשמור על המדינה שלנו.. שמור על עצמך..

למעלה