בין ראש כרות לגרון מדמם: האושר בין הסרטים

theEscapist

New member
בין ראש כרות לגרון מדמם: האושר בין הסרטים

או במילים קצת יותר שפויות: הסרטים של טים ברטון לא בדיוק מצטיינים (ברובם לפחות) באוירה קלילה ומבודחת, כזו שתעלה חיוך על כל פנים של ילד קטן ותמים. האמנם? מכיוון שהתנסיתי בכך אישית השבוע, אני משוכנעת יותר מתמיד שלכולנו יש את הרגעים הקשים בחיים, כאלה שאנחנו רוצים לדחוף את הראש מתחת לשמיכה, כמו היינו יען למופת, ולעולם לא לצאת. וברגעים כאלה- אין דבר יותר טוב מסרט שיעלה את מצב הרוח. אבל כשמה שיש בארסנל הסרטים במגירה זה רק סרטים של טים ברטון (ופנטום האופרה שראיתם אתמול
) המצב נהיה מסובך. אז השאלה שלי אליכם היא זו: איזה מהסרטים של טים ברטון הכי מעלה לכם את מפלס מצב הרוח, ומשאיר אתכם עם חיוך מטופש מרוח על הפרצוף ואושר שמרטיט את נימי לבכם? קדימה, תתפרעו
נ.ב. צירפתי את התמונה הזו כי טים נראה בה כמו מנחה תוכנית אירוח

tali44

New member
ללא ספק...

"צ'ארלי בממלכת השוקולד"!!!!!111 זה סרט צבעוני, עם אומפה לומפים קופצניים בעלי קול צורמני, בעל בית החרושת הוא אחד בני האדם היותר מוזרים בעולם
, כל הזמן מדברים שם על ממתקים, המפעל הזה פשוט חלומי, התסריט שנון בטירוף ויש סוף טוב. מה עוד צריך בשביל סרט שיעשה טוב על הלב, הא?

theEscapist

New member
טראומה מפדחת במיוחד מאומפה לומפה הופכת את

הסרט לעוד יותר חוויתי, מומלץ בחום
(שנה שעברה הכיתה שלי העלתה הצגה שהעלילה התבססה קלות על הסרט הנ"ל, ואנחנו רקדנו כמו מפגרים לבושים באל בד ירוק ואוחזים מטאטאים לצלילי השיר של האומפה לומפה על אוגוסטוס...) אבל נו, זה ידוע שאת אוהבת את הסרט
תגידי, באמת כי אני סקרנית- זה ממש הסרט האהוב עליך. למה?:)

tali44

New member
האמת שאני גם מופתעת מזה...

זה הסרט השני שראיתי של ג'וני ובהתחלה ממש לא האמנתי שג'וני משחק בו (כי הכרתי אותו רק בתור ג'ק ספארו
, ולא האמנתי שזה אותו שחקן.) ואחרי שראיתי את הסרט אמרתי לעצמי: וואו!! זה חתיכת שחקן. וגם זו אחת הדמויות הכי מוזרות שג'וני שיחק בקריירה שלו, אני ממש חולה על ווילי וונקה! הוא אדיש, מתנהג בקרירות לילדים, יש לו חוש הומר מטומטם, אף אחד לא מבין מה הקטע שלו והוא פשוט ווילי וונקה. התסריט שנון בטירוף, יש שם אירוניה וציניות ואני פשוט חולה על זה ואני גם אוהבת את הקטע שלכאורה זה סרט ילדים אבל בתכלס ילדים לא אוהבים אותו, הוא לו מספיק מובן בשבילם והקטע הזה הורג אותי כל פעם מחדש.
[כבר שמעתי מכמה ילדים שהם לא אהבו את הסרט] זהו, לא יודעת.

theEscapist

New member
הבטחתי וקיימתי../images/Emo9.gif ההצפה נמשכת!../images/Emo123.gif

ובכן, אני חייבת להודות- סוויני טוד לגמרי עושה לי את זה
הוא פשוט עושה לי מצב רוח טוב. קשה לי להסביר למה. (אוי, זה ממש נהיה "וידויים של מוח מעוות". לא טוב...) אבל אני יודעת שכשראיתי אותו השבוע במצב רוח חרא, הוא קצת עודד אותי. אולי כי הוא מראה לי מה זה חיים דפוקים באמת, אולי כי הוא פשוט יפהפה ויזואלית, אולי כי זה כיף לפרוק קצת לחץ ע"י בהיה במזרקה של דם-קטשופ שיוצאת לסשה ברון כהן מהגרון. אני צריכה לחשוב על זה מתישהו. כמובן ש"הסיוט שלפני חג המולד" (אפרופו הנושא השני) הוא סרט-מצב-רוח-טוב קלאסי, כי הוא כ"כ חמוד, שצריך להיות בעל לב של נשק כימי כדי לא להתרגש
חתונת רפאים, שראיתי המון שנה שעברה, גם טוב למטרה זו- רק בגלל שדמויות מסוימות (התולעת ובונג'נגלס) מצחיקות אותי בשעות הקשותP: ד"א, גם סליפי הולו התברר כמעלה-מצב-רוח יעיל, כי אין דבר שעושה יותר טוב על הלב מלראות את ג'וני דפ מתעלף תוך הפגנת סקס אפיל של הגבר הסקסי ביותר בעולם וקיבולת לחץ של ילד רגיש בן 3
אה, וכן- גם הסרט הזה מצוין לפריקת אגרסיות עודפות תוך בהיה בראשים מתגלגלים על האדמה, חרוכים בקצות הצוואר עם מבט של אימה בעיניים שגילו שהן רחוקות מדי מאברי גוף חיוניים.

למעלה