בין
לבין

tairon

New member
בין../images/Emo23.gif לבין../images/Emo14.gif

הכל התחיל יום אחד ששרון החליטה ללכת ממנו.. היא אמרה.. "למה אתה כל כך קשה אליי או שאתה כל כך חלש או שאתה כל כך גדול עליי או שאתה בלתי מורגש...איפה התפרפרת שהיית בתוך תוכי..." והיה צר לה שנשבר לה והיא הלכה ממנו... ואייל צעק לה מהחלון הוא יצא לשם "תחזרי תחזרי בבקשה ממך לא מבקש הכל" והיא עם המזוודות נשרכה לה והוא המשיך לצעוק לה..תחזרייייייייי אין עם מי לדבר אין עם מי לעשות אין את מי לשקר" והחברה שלה שעצרה בחריקת בלמים אדירה צעקה לשרון.."תרגעי עכשיו... תרגעי עכשיו.. יותר מזה זה בטח לא יכאב תרגעי עכשיו תרגעי עכשיו יותר מזה זה בטח לא יכאב.."ושרון עלתה לרכב של רונית והם משם דהרו לאיזה בית קפה מקומי לשעות של השתפכות ושם הם פגשו את שרית שאמרה להן..."ולי קראת פרח ועיניים"..הוא גם עשה לה עיניים "אני זוכרת הייתי נשמה" רונית ושרון הביטו בה בתדהמה ממזר האייל הזה גם איתה התחיל אימחא איסמו..ודויד התקשר לאייל ואמר.."אני בועט על הגגות בכל הרגעים.. אני יורק אל השמים בטעם הורדים אני שותק רק במקום שמתים האוהבים אני אבק .."ואישתו מיקה ענתה לו.."אני ואתה צריכים אהבה כמו אוויר לנשימה אין לנו רגע מנוח..לוקחים מה שיש גם עם לא ממש יש" ולבנתיים המלצר נדלק על שרון והחליט על יוזמה לפנות אליה... "בואי תני לי יד ונלך אל תשאלי אותי לאן אל תשאלי אותי על אושר" ושרון שנדלקה מהתעוזה לא נשארה חייבת....." אתה יודע מה... קח אותי לשםםםםם" ובאותו רגע ממש ניגשה רונית לברמן שהעיף בה מבט ואמר .."אז עדיף להשאר ולהחזיק ידיים כי סופות חזקות באות ומתקרבות" ומשה שקלט את שרית.. ירד על ברכיו פנה אליה עם שיר ופרח... "אייך בקלות.. ובלי מילים היא לקחה אותי לאט לתוך הים הכחול בעינייה" ואייל ישב אבל וחפוי ראש..."ואני קורא לך.. אל תלכייי לי.. בגרוני העייף לבי מותש.. מעל העיר שלנו קול של אלוהים עד שבאתי ומצאתי אותך"....והשכנה שכבר לא יכלה לעמוד בעצב שנשמע מביתו דפקה לו על הדלת"אני רואה לך בעיניים רואה את הכל.." מה כל זה אומר??????... לכל סיר המכסה שלו.. ולכל אחת יש את האחד שלה איתו היא תסגור מעגל.. שירים רבותי רק שירים וגם חיים שלמים

אז הוא אמר לה...

תשירי לי שיר אז היא אמרה לו אני מזייפת!! אז הוא אמר לה מבטיח לעצום עיניים אז היא אמרה לו מה זה שייך? אז הוא אמר לה זה לא שייך זה כל היופי!!

הוא אומר...../images/Emo79.gif

הוא אומר : ניסיתי להדביק את צעדיה כתפה שוב בכתפי כמעט נוגעת.... היא אומרת : ואני מבולבלת לבסוף מתנצלת אני עוד צריכה הפסקות ואני לכודה כמעט אבודה בסבך רגשות צפים..... הוא אומר : כל הערב שתינו כבד ודיברנו על אושר ישן עד שלא היה אור והייתי שיכור אז אמרת "תישאר לישון כאן" היא לוחשת : קח אותי לאט ככה במבט עטוף אותי לך כמו פרח . הוא , מבין שפתיו מסנן : כשאת נוגעת בי אני מפסיק לחשוב אני מפסיק לחשוש כשאת נוגעת בי . כשאת נוגעת בי אני מתחיל לראות אני מתחיל לחיות כשאת נוגעת בי. היא שפתיה ליד אוזנו : והשמש תכבה לאיטה ובעודי במראה מביטה ניצוצות מעינייך לי ידליקו נרות ויהיה שם כינור חרישי והוא ינגן וישיר כל הלילה כולו ניגונים וזמירות .... הוא בבוקר למחרת עדיין מנומנם : אל תעזבי אם את עוזבת הקשיבי אולי כבר מאוחר אם את צריכה אם את חייבת חכי קצת עוד רגע עוד מחר..... היא ליד הדלת , רגע לפני שנטרקת מאחורי גבה : הלוואי ויהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כוח לא ליפול על ברכיי מכובד האהבה הוא לאחר שהלכה פניו בכרית : האמת היא אני אדם שמתגבר ורק מזה אני פוחד ורק על זה אני חושב את יודעת היטב..... כשאת תצאי מתוך ביתי ואחר כך מהלב.... <>

לכל אחד יש תאחת שלו...

שתסגור איתו מעגל... ככה נאמר בשיר ההוא בטוח כולם מכירים... כך שלכל
תמיד תגיע הישועה מאותה נפש תאומה שהוא או היא תמיד במסע חיפושים אחריה, כל שתמיד כולנו נסגור מעגל באיזה שלב שהו בחיינו.. ערב טוב לכולם\ן...יש מישהו פה בבית

למעלה