בינא,firman,mol3,אירסינג וכל השאר

• פותח הנושא yria
  • פורסם בתאריך

yria

New member
בינא,firman,mol3,אירסינג וכל השאר

אז כך,אני גר בבית פרטי ישן מאוד שקניתי לפני 3 שנים בראשון לציון ,שיפצתי קצת ואני חי מצויין בלי משכנתא ובלי חובות עם חצר גדולה .אתם יודעים יש הרבה דברים לעשות בחצר ובבית אך אני עושה זאת בזמני החופשי . חיפשתי כל מיני דברים באנטרנט ובמקרה הגעתי לאתר הזה. אני יכול ללומר שאני גולש פאסיבי באתר ואני מאוד נהנה לקרוא וממש אין יום שאני לא נכנס איליו. מצאו חן בעיני האדם הפשוט שממש תענוג לקרוא את מה שהוא כותב וכמעט אני מסכים איתו בכל מילה,בינא שנותן את הזוית המקצועית ,אירסינג ש "מבזבזת" הון תועפות ורק מה שהכי יקר טוב בעיניה (לדעתי ,אם יש בשפע להנות מהחיים),mol3 שעוזר בעצותיו המועילות ו- firman על הניהול והאתר שמאוד מאוד מעניין. לפעמים גולשים לפסים אישיים אבל זה נגמר מהר . כל הכבוד לכם על הזמן, ההסברים ,העצות והסיוע שאתם נותנים.תדעו לכם שהרבה אנשים מעריכם זאת. yria

bines

New member
איך בין 19 קנה בית לפני 3 שנים ?

ועוד בלי משכנתה ?!

yria

New member
איך היגעת לזה שאני בן 19?אני בן

42 עם 2 ילדים קטנים שמאסתי בבית דירות וקניתי בית קרקע ישן בראשון, בשכונה של תימנים שכונה כמו של פעם במקום להתחייב על בית של 6-7 חדרים ומרתף דו קומתי שאיני צריך אותם.לילדים יש חצר משחקים ונהנים.דרך אגב שימו לב, מכרתי בית בן 10 שנים במערב ראשון 4 חדרים ב-215000$ וקניתי בית פרטי ישן על חצי דונם בן 3 חדרים ב- 220000$ ובגלל הפרש שערים יצא אותו מחיר בשקלים והוספתי עוד חדר אחד . אני מספר זאת כי עבודה בבית יש ויש ולא חסר ונעזרתי רבות באתר הזה ,מקומות לקניה,מחירים וכו'. ערב טוב לכם yria

yria

New member
הבנתי עכשיו איך חשבת שאני

בן 19.הקשת על הכינוי שלי .פשוט ,כשאני ממלא פרטים אני לא ממלא את הפרטים הנכונים כמו למשל שהשם שם הוא rrr ושם משפחה הוא bbb והגיל יצא בן 19 כי סתם הקשתי במקשים.לא ידעתי שאפשר לראות את הפרטים האישיים. yria

חן חן לך

למרות שממש לא חסר לי כסף , אריק שרון עשה אותי מליונר וחצי בשקלים . זה לא שינה את הלך המחשבה שלי לדעתי בית קרקע צריך להיות צנוע קטן ככל האפשר לא להיות פזרני סתם עם המטרים המרובעים ובלי להשתולל יותר מידי עם השגעונות אני יודע שיש עוד גולשים שמתעניינים באיך לגמור לבנות את הבית בלי שההוצאה לפועל תרדוף אחריהם לבסוף לכן אני מביע כאן את דעתי כקונטרה לדיעות של אירסינג והדוגלים בדרך שלה כמו אישתי למשל נו אבל זה לא כל כך נורא זה מתבטא בעיקר בנושא של המטבח .

fireman

New member
ברוכים המצטרפים!

בינא

Member
תודה. הנתינה טובה גם לנותן.

עקרונית, אני נמנה גם-כן עם אנשי "והצנע לכת" שהאדם הפשוט מיצג בפורום...

איריסג

New member
מודה לך על הניתוח הפסיכולוגי

אבל מה לעשות - שאתה פשוט טועה. למרות מה שאתה חושב - אני ממש לא חושבת שרק מה שהכי יקר זה הכי טוב. הבית שלי הנוכחי - מלא חפצים שנקנו באיקאה. אני חושבת שבנסיבות מסויימות אפשר לעשות בהחלט מטבח באיקאה או במקומות זולים יותר. שיפצתי לסבתא שלי דירה בתקציב כמעט אפסי. וגם בבית שלנו - יצטרכו לבוא פשרות קשות. אני גם לא חושבת שאני מבזבזת הון תועפות והלוואי והיה לי "שפע" - יש לי פשוט סדרי עדיפויות אחרים בחיים ואת הכסף שאני והאיש שלי מרויחים בעבודה מאד קשה - אנחנו בוחרים להשקיע במקומות שנראים לנו. ולא, אין ולא תהיה לי משכנתא שאני אחנק ממנה. אפילו לא קרוב לזה. זו החלטה מאד מושכלת. נכון שיכולנו לגמור את הבית בלי שקל משכנתא - אבל זה כבר היה מביא אותנו לפשרות שהם מעבר למה שאנחנו מוכנים לעשות. מצד שני - לעולם לא תהיה לי משכנתא מופרעת ל 25 שנה...

למעלה