בינך לבינך~

מילי1991

New member
בינך לבינך~

אני כל הזמן משננת לעצמי, שאין לי טעם למהר להתחתן בשלוש הקרובות.. שאני אהיה קרייריסטית,אסיים את התואר ולעזור לאנשים זה מה שאני רוצה לעשות בחיי
אבל
לפעמים ככה שאני עם עצמי.. ממש ממש בא לי להקריב בשביל משהו/מישהו
ונגיד את זה ככה:ממש בא לי להתחתן...... ושיהיה לי ילד/ה/תאומים/מות

הסיבה היחידה שאני לא מוצאת לנכון להתחתן כרגע זה לא כי אני עדיין ילדה/רוצה לעשות טיול גדול וכל זה
אלא כי אני רוצה להגשים את עצמי ואני רואה את כל האנשים סביבי שלומדים תוך כדי הקמת משפחה וכ'ו.. זה יוצר לחץ ועומס של חיים מטורפים- עומס שאני פשוט לא רוצה בחיי.
מעבר לעובדה שאני גם לא מוצאת/כבר לא מחפשת גם את האדם המתאים..
סתם רציתי לשתף מחשבה לקראת שבת
אני רוצה ילד !!!!!
איך אתם רואים את עצמכם ביחס להקמת משפחה, חתונה? לא חייב במובן המסורתי של זה
נכון שזה כאילו מבטל את החופש של בן אדם.. אבל..
שווה את זה !

זה חשוב. אבל.....

למה להקריב?

כן, הקמת משפחה וכל זה מהדהד ברקע, אבל זה משהו שיקרה במקביל, כמו כל שאר התהליכים שבן אדם עובר, לימודים, עבודה, מערכות יחסים (משפחה, חברים ועוד).

הזכרת לי פסקה מספר שקראתי מזמן:
"אם אוהב אתה מישהו או משהו באמת ובתמים, הקדש לו את כל אשר לך וכל אשר בך, ולכל השאר הנח."
זה רומנטי, אבל הכוונה היא לסלק מהדרך את כל מה שמפריע לאהבה שלך למשהו או מישהו הזה,

קריירה מפריעה לבן\בת הזוג או לילדים?

ommerl

New member
את לא צריכה קודם שיהיה לך בן זוג כדי לחשוב על זה?

מילי1991

New member
טכנית?

ממש לא... אם אני רוצה להביא ילד זה לא בעיה אני צריכה ספונסר חחחחי. וכן גם חשוב שיהיה בן זוג אבל בימינו זה לא חובה בכלל

ommerl

New member
אבל לא דיברת רק על זה

כתבת שבא לך להתחתן ולהביא ילדים. לא רק להביא ילד/לאמץ בדרך זו או אחרת.
&nbsp
לגבי השאלה שלך- לדעתי אם להתחתן או לא ולהביא ילדים או לא- זה שיקול שהוא גם פיננסי. כמו שאמרת- זה גיהנום ללמוד ולבנות משפחה תוך כדי. לא דרך טובה לבנות גב כלכלי חזק.
&nbsp
מצד שני- זה לא לגמרי תלוי בכסף. אם תמצאי בן זוג מדהים והכל יהיה מדהים ולפני שתסיימי דוקטורט תרצו שניכם מאוד להתחתן ולהביא ילדים- יכל להיות שהרגש ינצח את השיקול הפיננסי.
&nbsp
אבל לפני כל הדילמה- את צריכה שיהיה לך בן זוג.. בלי זה אין בכלל דילמה (בהנחה שאת לא שוקלת להביא ילד בלי להיות נשואה, המבוססת על ההודעה הראשונה שלך).
&nbsp
לגבי להביא ילד בלי בת זוג בדרך זו או אחרת- לי אישית זה לא מתאים.

לא הבנתי את כל התגובות המתנשאות

אם יותר אנשים היו חושבים על זה לפני החתונה החיים שלהם היו קלים יותר.

מילי1991

New member
גילוי נאות

אני עוברת תקופה חרא וממש אבל ממש אין לי כח להשתלחות הזו שלכם..אז אנא חסכו זאת ממני
מעצבנים!!!!

Shamy

New member
אני עדיין

מאמינה שאת צריכה עזרה מקצועית יותר ממה שהפורום יכול להציע לך אבל זו דעתי האישית ולכן אני לא מגיבה לך יותר לכלום כמו לארו..

למעלה