בינתיים נרגעתי קצת...

מצב
הנושא נעול.

העין ה 3

New member
בינתיים נרגעתי קצת...

בינתיים נרגעתי קצת...
אבל לפני 4 שעות הייתי בדכאון עמוק. הצטרוטייד ממש לא הצדיק את הציפיות שתליתי בו. יותר מדויק היעדר דיכוי אחר... אני אחרי 6 ימים של הורמונים ואמורה להתחיל היום את הצטרוטייד. הייתי הערב אצל הרופא ונצפו 3
זקיקים. שניים בגודל 15 ואחד בגודל 10 כך שכמו שזה נראה גם יש סיכוי שנצליח לתפוס רק את השניים הגדולים. אוף, אוף, אוף. בעבר עוד היה סיכוי שהרופא שלי יגיד לוותר על החודש ולנסות שוב, אבל הפעם הוא אמר שאין טעם כי עכשיו כבר ברור שהגיל עושה את שלו ואין סיכוי רב לתגובה טובה יותר במחזור הבא.

ס ת י ו 3

New member
אל תאמרי נואש ../images/Emo42.gif

בינתיים נרגעתי קצת...
אבל לפני 4 שעות הייתי בדכאון עמוק. הצטרוטייד ממש לא הצדיק את הציפיות שתליתי בו. יותר מדויק היעדר דיכוי אחר... אני אחרי 6 ימים של הורמונים ואמורה להתחיל היום את הצטרוטייד. הייתי הערב אצל הרופא ונצפו 3
זקיקים. שניים בגודל 15 ואחד בגודל 10 כך שכמו שזה נראה גם יש סיכוי שנצליח לתפוס רק את השניים הגדולים. אוף, אוף, אוף. בעבר עוד היה סיכוי שהרופא שלי יגיד לוותר על החודש ולנסות שוב, אבל הפעם הוא אמר שאין טעם כי עכשיו כבר ברור שהגיל עושה את שלו ואין סיכוי רב לתגובה טובה יותר במחזור הבא.
אל תאמרי נואש

להזכירך, בטיפול הנוכחי גם אני הייתי באותו מצב בדיוק. בסופו של דבר היו לי זקיקים בגודל של 23,22 ו-16. גם לי הרופא אמר שלדעתו יהיו 2 ביציות ושלא כדאי "לסמוך" על השלישי. בסופו של דבר הוצאו 3 ביציות בשלות. מקווה שתלכי בדרכי
המווווון בהצלחה !!! וכמו שתמיד אומרים - מספיק לנו אחד מושלם

אמאלה2

New member
ורדה יקרה

בינתיים נרגעתי קצת...
ורדה יקרה
כמו שאמרה כבר סתיו מה שחשוב הוא ביצית אחת טובה שתעשה כבר את העבודה. אז הנה יש לך כבר שלוש בפוטנציה. אני יכולה לספר לך, מניסיון, שהרבה ביציות זה לא ערובה להצלחה. בטפולים הקודמים לפעמים היו לי גם 15 ויותר ביציות ועדיין הייתי צריכה לעבור 3 הזרעות ו- 4 IVF כדי לזכות בשתי הבנות שלי. בינתיים מייחלת ששלוש הביציות הללו הן ההתחלה של הילד הבא

העין ה3../images/Emo24.gif

בינתיים נרגעתי קצת...
העין ה3

לצערנו,אנחנו יודעים שלא כל מחזורIVF מתנהל כמצופה. שני זקיקים בגודל 15 זה יפה מאוד. חמודה שמעתי על מקרים בהם נצפו זקיקים בודדים,ובינגו.... מחזיקה לך אצבעות להמשך טיפול מוצלח. והכי חשוב לא להתייאש,ולא להרים ידיים

תשמעי סיפור...../images/Emo12.gif

בינתיים נרגעתי קצת...
תשמעי סיפור...

במחזור האחרון (שאומר בזהירות שכנראה הצליח), ראו אצלי באולטראסאונד 2-3 זקיקים גדולים (~20) אחרי 6 ימי הזרקות בלבד - כלומר חשבתי שהדיכוי לא עבד ורציתי להספיד את המחזור (אני רציתי לותר על שאיבה בגלל מיעוט זקיקים גדולים וריבוי זקיקים קטנים שלא יספיקו להתפתח) בבדיקות הדם היה E2 גבוה ולכן הרופא שלי אמר שאולי דוקא המחזור נצליח... עצתי לך - לא לותר כל-כך מהר! שיהיה בהצלחה

1029

New member
ורדה

תשמעי סיפור...

במחזור האחרון (שאומר בזהירות שכנראה הצליח), ראו אצלי באולטראסאונד 2-3 זקיקים גדולים (~20) אחרי 6 ימי הזרקות בלבד - כלומר חשבתי שהדיכוי לא עבד ורציתי להספיד את המחזור (אני רציתי לותר על שאיבה בגלל מיעוט זקיקים גדולים וריבוי זקיקים קטנים שלא יספיקו להתפתח) בבדיקות הדם היה E2 גבוה ולכן הרופא שלי אמר שאולי דוקא המחזור נצליח... עצתי לך - לא לותר כל-כך מהר! שיהיה בהצלחה
ורדה
במחזור הקודם נצפו אצלי אחרי 6 ימים שני זקיקים גדולים ועוד 2 קטנים. כמובן שהייתי בדיכאון,אך החליטו להתעלם מהגדולים ולמשוך אותי עם הצטרוטייד ואכן הייתה הפתעה שאבו לי 7 ביציות, הריון לא יצא מזה.
אז כמו שאמרו חברותנו לפורום,לא תמיד הרבה זה עוזר לפעמים מספיק אחד.
ג'וד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה