בינתיים ``שתיקות``

משורר21

New member
בינתיים ``שתיקות``

בינתיים ``שתיקות`` בינתיים שותק, אין כבר מה לעשות אמרו את הכל, אז החלטתי לשתוק בינתיים שותק, כי אסור לנסות בכו לפניי, אני יודע לצחוק? בינתיים שותק, זהו שיר הנושא חיפשו בשבילי , ואני לא מוצא בינתיים שותק, ופוחד לדבר חשבו לפני , אני זה שלא אומר בינתיים שותק, למרות כל הפחד מתעקש בנחישות, להיות ביחד בינתיים שותק , קצת מרתיע להוציא יושב, כותב, עולם אחר ממציא בינתיים שותק, זו אותה הקלחת אכלו לפניי, גם מחוץ לצלחת בינתיים שותק, לא יודע להגיד שאני אוהב אותך , אותו, זה תמיד להפסיד בינתיים שותק, שתיקה של מתים חיו לפני, גם חיילים בוכים לעיתים בינתיים שותק, אהבת אלוקים רשעים מצליחים , צדיקים נדפקים בינתיים שותק, זה הסוף יהיה מתו לפניי, גם אני לא אחיה אז בינתיים שותק, מתרחק ממכות שותק בינתיים, בינתיים שתיקות

הקשתית*

New member
וכשתגמור לשתוק...

תתחיל לדבר... שכן,אין אויב גרוע משתיקות מכרסמות אלו...

שרית21

New member
קשר של שתיקה

קשר של שתיקה נרקם ביננו השתיקה המעיקה המפרידה בין זוגות רבים אינה נוגעת בנו שתיקה היא לפעמים מילים רבות תמשיך לשתוק ולכתוב ולצעוק ולהרגיש

הזדהות..כלשהי

האמת יש במה שאתה אומר הרבה אבל הרבה ממה שאני חושבת ואנ מסכימה איתך אבל להבדיל ממך אני עושה משהו בנידון אני לוקת יוזמה ולא מפחדת...זה תלוי במצב הרוח שלי..אבל רק לידע הכללי הצלחת להעביר את המסר שלך בשיר....ואת האמת יש בו הרבה שאני לא יכולה להסביר במילים כי אני אדם שקשה לו לדבר נפשית....למרות שאני כותבת שירים אשמח לשמוע ביקרות ממך מחבלת ללא מטען

שיר יפה

המבנה אותו מבנה... כמו בשיריך הישנים הכה מוכרים לי אולי תנסה לרענן בסגנון - מה דעתך ?

למעלה