ביסוס קשר עם שולט

ביסוס קשר עם שולט

חדשה בתחום. יחד עם זאת באמתחתי מס' נסיונות להכיר שולט שאכזבו.
בטבעי אני נוטה להיפתח, להיקשר ולפתח רגשות די בקלות. החשש הגדול שלי הוא להיווכח לאחר זמן ביחד כי הרגש בין שנינו אינו הדדי. כלומר שאני אוהבת אותו אך הוא לא מרגיש כלפיי מעבר לחיבה ואינו נמצא שם בשבילי ברמה הרגשית כאשר אני זקוקה לו, גם אם זה לפעמים קצת נידי.
האם ציפייה לאהבה מצד השולט הינה ריאלית?
האם קשר שליטה יכול להתקיים גם בתנאים של רגש מינימלי אחד לשנייה ולהיות טוב?
מבולבלת.
קצת קשה לפתוח את הנושא הזה מולו ממש בתחילת היכרות כי זה יישמע בטח מלחיץ ולא נכון. מצד שני אחרי שאכנס לקשר לעומק עלולה להגיע שוב למצב כזה של פער רגשי מה שיגרום לי לכאב מאוד גדול. וכבר הייתי שם ולכן מאוד חוששת.

עצות בשבילי?

תודה

A לוןA

New member
שאלות מצויינות

אני אנסה לענות עליהן בסדר בו נשאלו, אבל לפני אציין שבניגוד להרבה מאוד מקומות אחרים בחיים, הבדסמ גורם לאנשים, בייחוד חדשים, לצלול פנימה עמוק יותר חזק יותר ומהר הרבה יותר מאשר הונילה. אם את גם ככה טיפוס שנוטה לפתח רגשות במהירות- בבדסמ זה בוודאי "החמיר"
ולשאלות-
1. האם ציפיה לאהבה מצד השולט היא ריאלית? בוודאי. ישנם קשרי שליטה שהאהבה היא חלק ברור ואפילו מובן מאליו בהם, ואחרים שהם יותר "טכניים" ומיניים ואין שם רצון לרגש. העניין הוא שכמו בונילה- למצוא מישהו שאת אוהבת והוא אותך זה לא קל, תוסיפי לזה גם התאמה בטעם הבדסמי שלכם וזה הופך למשימה לא פשוטה. אפשרית- אבל לא פשוטה.
2. האם קשר שליטה יכול להתקיים גם בתנאים של רגש מינימלי אחד לשנייה ולהיות טוב? - כן. אם זה מה שאת והוא מחפשים.הניסיון שלי אומר שככל שהרגש מעמיק- כך גם השייכות, האמון הביטחון- והבדסמ. אבל זה אני- יכול להיות שאצל אחרים זה אחרת.

עצות בשבילך?
דבר ראשון, תעבדי קצת על עצמך להיות פחות נידי, וכבר חלק מהבעיה תיפתר.
שנית, תפתחי את זה מול המועמד. לא צריך להפחיד אותו בסיפורי בלהות, אבל כן לומר שאת רוצה תשומת לב שלו גם בימים שאתם לא נפגשים ושאת מחפשת משהו ריגשי (וזוגי?) ולא טכני ומיני

נראה לי שזהו, על קצה המזלג.

BeSweet

New member
הקושי שלך להיפתח מולו

זה חלק מהבעיה
אם את יודעת מה את צריכה ומה את רוצה
למה להסתיר את זה?
הרי זה לא ישתנה ואת לא תשתני אולי תוכלי לזוז קצת ימינה או שמאלה אבל המהות שלך לא תשתנה ולכן חשובה הכנות והשקיפות
את רוצה קשר שיהיו בו רגשות עמוקים? זה בסדר גמור לרצות בזה
אפשר לדעת זאת מראש? לאן יתפתח הקשר? האם יתפחו רגשות עמוקים?
סביר להניח שלא
אני לא מאמינה באהבה ממבט ראשון
אני מאמינה ברגשות המתבשלים על אש קטנה
בקיצור תיאום ציפיות וכנות וכן יש מצבים בהם הרגשות אינם הדדים ואז או שהקשר גווע או שמישהו בניכם יוותר
מנסיוני קשר בסדמי עם רגשות זה נפלא רק קחי בחשבון שההתאמה הנדרשת לקשר כזה מורכבת יותר מהתאמות של קשר ונילי
בהצלחה!

Nigun

New member
אין לי תשובות..

רק רוצה לומר שאלו אכן שאלות מעניינות,
(כולל השאלה הנוספת, בנפרד),
וטוב לקרוא את התגובות.
תודה.

NSW2

New member
שליטה לא בהכרח סותרת

דברים כמו אהבה, רגש וכד.
זאת הנחה מוטעת שמשום מה יש להרבה אנשים בהקשר הזה.
אולי עולם הפורנו אחראי לזה במידה רבה.
לחשוב מראש ששליטה היא חסרת אהבה או רגש זה כמו לחשוב שפורנו משקף סקס או קשר.
קשר של שליטה יכול להכיל את כל הדברים של קשר רגיל+השליטה.
בנוסף יש פורמטים שונים של קשרי בדסמ ואנשים בעלי העדפות שונות.
בדיוק כמו בקשרים "רגילים".
את פשוט צריכה למצוא את מי שמתאים לך ואת מתאימה לו.
תקשורת היא מילת המפתח.

מוניאמר

New member
תשובה: אז תפתחי את הנושא הזה מולו לא בתחילת ההיכרות

אני מוצא את זה מאוד מקרב ואינטימי לשוחח על הקשר בינינו, אבל כל שולט והראש שלו...

למעלה