פירמידת ביסקוויטים
יש לי מתכון נוסף למלית המוק'צינו אבל אותו אופן הכנה ובניה של העוגה: חומרים: חבילת ביסקוויטים פתי בר למלית: 1 פודינג וניל 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב לציפוי: 6 כפיות קקאו 12 כפות סוכר 6 כפיות חלב 1/4 מחמאה מכינים מגש ועליו נייר אלומיניום מרטיבים במעט יין מתוק (אפשר גם נס קפה או חלב) מסדרים את הביסקוויטים בשלושה טורים (5 ביסקוויטים לאורך על 3) מלית - מערבלים את הפודינג, השמנת והחלב מכינים קרם מורחים חצי כמות על הביסקוויטים, ומניחים מעל שכבת ביסקוויטים נוספת, ומעל את יתרת הקרם. מניחים ידיים מתחת לנייר האלומיניום לאורכו משני הצדדים, מצמידים כלפי מעלה את האלומיניום תוך קיפול שתי העמודות הקיצוניות של הביסקוויטים כלפי מעלה, סוגרים את האלומיניום למעלה, ולמקרר. מכינים את הציפוי: מבשלים את כל החומרים בסיר קטן ממיסים ומזלפים על הפירמידה. מקררים.