ביסקויטים, שמנות, שוקולד מריר

ביסקויטים, שמנות, שוקולד מריר

1 גבינה לבנה, קוקוס, אבקת שקדים, קמח, לא ביצים. איזו עוגה אני יכולה להכין?

צוצונת

New member
אם תבטיחי שתזמיני אותנו לטעום

אז ניתן לך מתכון
אם יש לך ליקר קפה אז ממליצה לך לטבול את הביסקוויטים בליקר ולסדר שלושה טורים של הביסקוויטים.אח"כ מעל עוד שכבה של שלושה טורים . שמעת על משולש ביסקוויטים? לפרוס נייר אלומיניום על תבנית גדולה של התנור קודם ומעל לסדר את הביסקויטים. אם אין לך ליקר קפה תטבלי אותם בנס קפה עם מעט חלב. הקרם: מוקצ'ינו: ½ 1 כוסות שמנת לקצפת 38% תנובה 550 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ ¼ כוס ליקר קפה הכנת קרם המוקצ´ינו: להרתיח את השמנת להסיר מהאש ולהוסיף את השוקולד וליקר הקפה. לערבב היטב עד להמסת השוקולד והאחדת התערובת. לצנן ולהוסיף את הגבינה לערבב לקרם אחיד.לצקת את קרם המוקצ´ינו על הביסקוויטים ולהקפיא ל- 30 דקות. מניחים ידיים מתחת לנייר האלומיניום לאורכו משני הצדדים, מצמידים כלפי מעלה את האלומיניום תוך קיפול שתי העמודות הקיצוניות של הביסקוויטים כלפי מעלה, סוגרים את האלומיניום למעלה, ולמקרר או למקפיא. רק כשמתקרר מכינים את הציפוי ומצפים הציפוי: גנאש שוקולד להמיס שוקולד מריר ב- 150 מ"ל שמנת מתוקה ולשפוך על הפירמידה.

אולי אפשר את המתכון בצורה מסודרת

בכדי שאעלה אותו למעלה?
ואת גבירתי החמודה אמא של פיונה, אם אין לך ליקר קפה, אז אולי אזכה לביקור שלך ואתן לך מהליקר?

צוצונת

New member
פירמידת ביסקוויטים

יש לי מתכון נוסף למלית המוק'צינו אבל אותו אופן הכנה ובניה של העוגה: חומרים: חבילת ביסקוויטים פתי בר למלית: 1 פודינג וניל 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב לציפוי: 6 כפיות קקאו 12 כפות סוכר 6 כפיות חלב 1/4 מחמאה מכינים מגש ועליו נייר אלומיניום מרטיבים במעט יין מתוק (אפשר גם נס קפה או חלב) מסדרים את הביסקוויטים בשלושה טורים (5 ביסקוויטים לאורך על 3) מלית - מערבלים את הפודינג, השמנת והחלב מכינים קרם מורחים חצי כמות על הביסקוויטים, ומניחים מעל שכבת ביסקוויטים נוספת, ומעל את יתרת הקרם. מניחים ידיים מתחת לנייר האלומיניום לאורכו משני הצדדים, מצמידים כלפי מעלה את האלומיניום תוך קיפול שתי העמודות הקיצוניות של הביסקוויטים כלפי מעלה, סוגרים את האלומיניום למעלה, ולמקרר. מכינים את הציפוי: מבשלים את כל החומרים בסיר קטן ממיסים ומזלפים על הפירמידה. מקררים.

קישלורן

New member
חייבת למצוא את המתכון שלי

לפירמידה. כשזה יקרה, אני אפרסם את המתכון. די בטוחה שהוא עם גבינה לבנה ולא עם שמנת.

קישלורן

New member
פירמידת ביסקוויטים

אבל אין לי כרגע את המתכון וחוץ מזה נראה לי שצריך לפחות 2 גבינות. זה בא עם ציפוי שוקולד מעל.

../images/Emo122.gif נראה לי שאני תורמת את העוגה

כי השכנה שהביאה לי את הפודינג רוצה חתיכה, העוזר רוצה חתיכה, צוצונת רוצה חתיכה ולי לא נשאר...
סתם
- ראיתי את המתכון ועלה לי רעיון דומה אך שונה- הכנתי קפה נמס עם ברנדי (ברשותי אין ליקר קפה) בו טבלתי את הביסקויטים והנחתי בתבנית הסיליקון היפה שלי. הקצפתי חבילה גבינה, שמנת מתוקה, פודינג וניל ו... יופלה קפה. יצא טעם מהמם אבל נוזלי מעט. הכנסתי למקפיא ומקווה לטוב. ח"י תודות על העזרה וההכוונה

קישלורן

New member
כל הכבוד על האילתור

נראה לי שחייב לצאת טעים. אני הייתי מוותרת על הקצפת - בגלל הקלוריות שאכלתי יותר מדי בחנוכה . . .

יצא מעולה../images/Emo3.gif הקפאתי קצת

ואז זה יצא גלידתי וממש טוב. זו פעם שניה שאני מאלתרת עם יופלה. הפעם הראשונה היתה בעוגת הגבינה של שומרי משקל ושם שמתי גביע של יופלה גבינה ותות. זה יוצא מאד מוצלח

למעלה