ביץ טו ביץ!

ביץ טו ביץ!

פזית בניזרי (מבקרת הפרסומות של וואלה!) חוזרת בטור ביצ´י במיוחד על הטרנד בחדש של הפרסומות הפמינסטיות. כדאי לקרוא

MoRibisi

New member
יפה יפה

אהבתי. כמה נכון ומנוסח היטב. לא סובלת פרסומות כאלה, ואם יש משהו שאני שונאת עוד יותר מפרסומות פמיניסטיות-אעלק זה שירים של זמרות פמיניסטיות-אעלק כמו ג´ניפר לופז או טי אל סי או דסטיניז צ´יילד שמצד אחת מסלסלות על כמה שהן לא צריכות גברים וכמה הן חזקות ועצמאיות, ומצד שני עושות את זה תוך כדי פיזוז בתנוחות מגונות משהו בבגדים שנתפרו אולי משאריות בד במקרה הטוב. בולשיט, ואמנם זה לא היה קשור עכשיו כל כך לפרסומות, אבל הייתי חייבת.

חיפושיט

New member
אם כבר על הנושא של עלק פמיניסטיות

אחד מהשירים הראשונים של דסטניז הייה BILS BILS BILS ובו נטען שאם הגבר שלה לא יכול לעמוד בחשבונות שלה, משמע לשלם לה על הפלאפון, מכונית, בגדים, דירה, תכשיטים וכו´, ואני מצטטת: U AND ME R THRUW ועכשיו הבימבוז החביבות צועקות, אישה עצמאית אישה עצמאית, אני קונה לעצמי תכשיטים, בלה בלה בלה, לא צריכה גבר, בלה, יש לי משכורת, מספקת את עצמי <לא באופן הזה... טוב נו ואולי כן, לא משנה!> בלה בלה בלה, שיהייה אישה עצמאית?... פחחח, אישה עצמאית MY ASS

MoRibisi

New member
אשכרה

מה הן חושבות שאנחנו הנשים מושלמות וחזקות ועליונות ותפקידנו בעולם הוא להשפיל את הגברים, לזרוק אותם ולנצל אותם בשביל הכסף שלהם? שהם נולדו כדי לאהוב ולפנק אותנו ולעשות כפקודתנו עד סוף ימיהם? מה זה הטמטום הזה לעזאזל? ואם הן כבר מנסות לעשות פוזה של אעלק נשים חזקות ועצמאיות, אז מה פשר התחתונים והאיפור של ג´ניפר לופז, ההשקעה בשיער ובתלבושות של טי אל סי, הבגדים הפצפוניים מהויניל של דסטיניז... אם אתן כבר מנסות לעשות פוזה אז לפחות תלכו עם זה עד הסוף... יודעים מה, אני כן אעריך מישהי שתשיר שירים כאלה, אבל תופיע בבגדים רגילים, בלי איפור, עם שיער רגיל ולא מושקע ואקיצר- לא תיראה כאילו עמלו עליה עכשיו שעות כדי שהיא תיראה מושלמת. ורמז, הן לא משקיעות כל כך בלהיראות סקסיות בשבילנו הנשים... אז מצד אחד הן אומרות שהן לא צריכות גברים ומצד שני הן מתלבשות כאילו הן פשוט חייבות זי*ן הלילה אור אלס... קצת החלטיות עוד לא הזיקה לאף אחד. ~מור, שנמאס לה כבר מצביעות, ודווקא מאוד אוהבת גברים, אפילו שהם לפעמים חארות...

חיפושיט

New member
חחחחחחח

את יכולה לשנות בשורה האחרונה מ"מור" ל"חיפו" זיופים וצביעות זה בעע

למעלה