אורני אורני
New member
ביצה במיקרו - משוב
תודה לכל המייעצים. נתתם לי אומץ לנסות.
שמתי בצלחת עמוקה של מרק (מזכוכית כמובן) את המרק שהיה קפוא למחצה, כשהוא חתוך לכמה חתיכות.
על זה הנחתי ביצה, כמובן עירומה מקליפתה. התלבטתי אם לחורר את החלמון כפי שיעץ לי מישהו אבל הביצה החליטה בעצמה ונוצר קרע קטן בחלמון, אז הנחתי לה לנפשה.
כיסיתי בצלחת זכוכית שטוחה ובישלתי את זה 3 דקות. זה עדיין היה קצת נוזלי ולכן הוספתי עוד 20 או 20 שניות ואז הביצה הייתה בדיוק בדרגת העשייה שאני אוהבת - עדיין
רכה קצת אבל לא נוזלית.
שתדעו. לדעתי זוהי שיטה נהדרת להכין שקשוקה, במיוחד אם יש כבר רוטב מוכן.
תודה לכל המייעצים. נתתם לי אומץ לנסות.
שמתי בצלחת עמוקה של מרק (מזכוכית כמובן) את המרק שהיה קפוא למחצה, כשהוא חתוך לכמה חתיכות.
על זה הנחתי ביצה, כמובן עירומה מקליפתה. התלבטתי אם לחורר את החלמון כפי שיעץ לי מישהו אבל הביצה החליטה בעצמה ונוצר קרע קטן בחלמון, אז הנחתי לה לנפשה.
כיסיתי בצלחת זכוכית שטוחה ובישלתי את זה 3 דקות. זה עדיין היה קצת נוזלי ולכן הוספתי עוד 20 או 20 שניות ואז הביצה הייתה בדיוק בדרגת העשייה שאני אוהבת - עדיין
רכה קצת אבל לא נוזלית.
שתדעו. לדעתי זוהי שיטה נהדרת להכין שקשוקה, במיוחד אם יש כבר רוטב מוכן.