ביצה בפעם האחרונה

ביצה בפעם האחרונה ../images/Emo57.gif

גאה לחזור אליכם מביקור אצל תזונאית, טבעונית! סוף סוף, אחרי חודש שחיכיתי נסעתי עם אמי לביקור אצלה. לא ידעתי שהמעבר לטבעונות מלווה בהסרת קמח לבן (ועוד) , למה לא אמרתם??? לא משנה, בכל אופן גיליתי שהכול אני מסוגלת לאכול. שלכם נטע התרנגולת טבעונית (תקבלו אותי?)

lifegirl

New member
למיטב ידיעתי והבנתי-

אין שום סיבה טבעונית לא לאכול קמח לבן. אבל- כיוון שקמח לבן לא ממש בריא, ואילו קמח מלא די בריא- הדיאטנית וודאי המליצה לנטע לעבור להשתמש בו... (בעיקר כיוון שתזונה טבעונית עלולה לגרום לחוסרים מסויימים- והטבעוני זקוק ליותר... ) או- שהדיאטנית לא הבינה את הסיבות לטבעונות- והניחה שהכוונה היא לטבעונות ממניעים בריאותיים ולא לטבעונות אידיאולוגית...

זה מה שהיא אמרה

שאני לא יכולה להרשות לעצמי לאכול דברים לא מזינים כמו קמח לבן, אז אני אוכלת "בריא" (כבר היום אמא שלי נסתה לעבוד עלי עם איזה חטיף שיש בו חלב, אבל איתרתי את ה"בעיה" והחזרתי לה אותו) תודה לכולם על הפרגון, בהצלחה גם לכם!

dubose

New member
התלבטות

אני לא יודעת אם דיברתם על זה כבר, אבל רציתי לדעת את העמדות שלכם בדבר ביצים אורגניות וביצי חופש, והאם אתם מחשיבים אוכלי ביצי חופש המתנזרים מחלב כטבעונים?

Gal-Mo0D

New member
נטע, מזל טוב!

הלוואי ויום אחד אני אגיע להיות כמוך
מזל טוב

אני גאה בך!

הלואי שאני הייתי מצליחה להיות טבעונית. ניסיתי עוד פעם והפעם הגעתי ליומיים! נראה לי זה השיא שלי

Talia E

New member
אולי תוכלי לפרט כאן את ההמלצות שלה?

אני אשמח לשמוע אם המליצה במיוחד על דברים מסויימים, ממה המליצה להמנע, אופן בישול... ובאופן כללי כל מידע שהיא נתנה לך

אפשר בבקשה...

פרטים של התזונאית?! אני מחפש תזונאית מוצלחת אשר היא טבעונית בעצמה!!! בבקשה, בבקשה, בבקשה...
ICQ: 1539332 E-mail: [email protected] או במסרים של "תפוז"

למעלה