הייתי מביאה דוגמאות,
אבל מכיוון שברור לי שכל ספר בישול שאביא כדוגמה ייפסל על ידיך מניה וביה כ"זה לא ספר מספיק רציני, הרי בספר של השף המפורסם איקס איגרק כתוב אחרת", אז אני אעזוב את זה. אני, מה לעשות, מפשוטי העם, ונוטה משום מה להתייחס גם לספרי בישול פשוטים שבפשוטים כאל ראויים להתייחסות. הכנתי מספיק מתכונים בימי חיי עם ביצה מגוררת כדי לדעת שזה אפשרי. אבל אם רמי, הידען המוחלט, שהוא אחד ויחיד ואין בלתו ואמת העולם בוקעת מהבל פיו אמר שאי אפשר, הרי שטעיתי ואני מכה על חטאי כעת. בוודאי רק אשליה היתה זו, שנבעה מהסנפת אדי החמין של שבת או משהו כזה. והייתי ממליצה לך להוריד קצת את מינון השחצנות האינסופי שלך, אבל מהשתתפותך בפורום עד היום כבר ברור לי שזה דווקא בלתי אפשרי, אז אני אוותר גם על זה. אני תוהה איך אתה מצליח לאכול לבד את כל המזון האנין שאתה מבשל, כי עם יחס כמו שלך, לא ממש ברור לי מי יסכים לאכול אתך.