ביצה ראשונהההההההה

ביצה ראשונהההההההה

ביצה ראשונה לפרגיות החמודות שלי!!!! איזה כיף!!!!!!! יצאה ביצה ענקית בצבע חום השניה מצאה מסתור שאניעדיין מחפש !

יאאא איזה כייף!!! לך!!!

אגב עידכון, נכון שדיברנו על הנשירה של הנוצות? אז הבוגרת הלבנה שלנו ממש נושרת חבל"ז בפעם שעברה לדעתי זה היה לא רציני, הפעם ממש רואים המון נוצות שלה בשטח, אז בקרוב אה?
אגב ביצה!!! אני רוצה תמונה!!!

בכיף

אבל לצערי שברתי אותה כדי לראות מה יש בתוכה! רק היום אם תטיל אצלם לך ואי אבל היא ממש התאמצה להוציא אותה פחדתי עליה!!! ועכשיו נשארה אחותה שאני חייב לראות את צבע הביצה! נוצות זה אומר נשירה! ואחרי הנשירה והשלמת כול הנוצות יש ביצים!! אגב תעשיר כמה שיותר את המזון! להשלמת הדבר במהירות!

אוקיי אני אחכה לביצה השניה ../images/Emo13.gif

לגבי האוכל, אחרי שהעיזים התגלו כגרגרניות והן מתות על האוכל של התרנגולות (דבר שגם עלול להזיק להן וגם ככה התרנגולות לא אוכלות) שמנו בכלי מיוחד שתלוי במקום שרק התרנגולות מגיעות לשם, אז עכשיו התרנגולות אוכלות הרבה אוכל של מטילות
אולי זה עוזר אולי לא, אבל אני סומך עליך

וצדקתי

היוםהייתה ביצה אחת חומה עםהרבה דם מסביבה לא נגעתי בה והשארתיאותה שמה כדי שאם ירצו לטיל עוד הם יטילו רק בתוך התיבה אבל אצלם אותה בקרוב ואעלה

תמונה?

יש לי הפתעה ואני מצפה למשהו ממש חמוד!! אז אני אעלה תמונה של הביצה ושל ההפתעה בקרוב בעזרת השם! בימים הקרובים

למעלה