ביצועים במיטה וביצועים על הרחבה

Liroy26

New member
ביצועים במיטה וביצועים על הרחבה

לפני מספר שבועות התארחתי במסיבת יום ההולדת של ידידה טובה. בין ריקוד אחד למשנהו תפס אותי לשיחה ידיד טוב וסטרייט שלה (בזבוז לקהילה בפני עצמו) לשיחה. "תגיד" הוא שאל "אם אני רואה בחורה שיודעת להפגין ביצועים על הרחבה, זה אומר שהיא תדע לעשות את אותו הדבר גם במיטה?". האמת? שלא היה לי מושג! ניסיתי לתת לו תשובה על פי העולם שבו אני חי אבל גם כאן נתקעתי. מה אתם חושבים? האם אדם שיודע לזוז על פי הקצב ומפגין יכולת טובה על רחבת הריקודים בהכרח אומר שאפשר לצפות לאותו דבר גם במיטה? בתשובה שלכם אל תתנו דוגמאות בסגנון של "החבר שלי רקדן גרוע אבל זיון מעולה" כי כאן היה לכם מספיק זמן בכדי להתרגל אחד לשני. אני מדבר על הפעם הראשונה בלבד!

xanadu

New member
לא רואה את הקשר בין שני הדברים

רקדן טוב בהחלט יכול להשיג סקס בעזרת יכולת טובה על הרחבה, אבל מכאן ועד הביצועים? מה זה אומר, שכדי שהוא יהיה טוב במיטה צריך להשמיע כמוסיקת רקע את ריינינג מן?

../images/Emo9.gif

אם זה ככה... אוי ואבוי לעוגי...

daniel365

New member
לחלוטין לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא בנים
, לא בנות
. אין קשר בין יכולות הנענוע, קואורדינציה ושקשוק האיברים לצלילי האוס, סלסה, רוק או כל דבר אחר. כשמגיעים למיטה כנראה שזה חלק אחר של המח שאחראי על תנועת הגוף. הנסיון מלמד כך לפחות... שיהיה לכולם יום מקסים
אני.

white star

New member
לא נראה לי שיש קשר...

אומנם שנייהם משפרים עם הנסיון אבל זה שני דברים שונים לגמרי...

יש קשר

מי שמרגיש נוח עם הגוף שלו ומפגין ריקוד משוחרר וסקסי יהיה גם נינוח במיטה כי הוא נינוח עם עצמו. אבל זה לא אומר כלום על ביצועים. כן על פתיחות ויצירתיות. לדעתי.

j i m m y

New member
פה גדול .... קטן ../images/Emo13.gif

בשביל להיות עם "נשמה" לא עושים סיאנס... כשרוקדים לא רוקדים על הכרית והבדיחה נשארת מתחת לשמיכה כי מה שאני אומר ולזה יש זמן למי שיש פה גדול יש ... קטן

Topica

New member
ברור שיש קשר!!!

מי שיודע להזיז על רחבת הריקודים, יודע לעשות את זה אף טוב יותר במיטה. וזה מניסיון.... אני לא אומרת שמי שלא טוב על רחבת הריקודים לא טוב במיטה, אבל זה הוכח שיש קשר בין הדברים, הוכח גם שיש קשר בין בישול לסקס, אישה שמבשלת טעים, יודעת גם...וכנ"ל לגבי נהיגה. יש מחקרים על זה...

נשמח עבור

מראי מקום למחקרים. סקס טוב????? אתה לפעמים נשאר פעור פה - תרתי משמע
- ממי שאמנם יודע גם יודע לתת אותו. אבל הנסיון אינו מורה שאלה דוקא המפזזים ברמה.

shirhayam

New member
ברור שיש קשר

לעשות סxס לומדים!!!!!!! לרקוד גם לומדים אבל למי שיש כשרון טבעי בריקוד במהרה גם ילמד את המקצבים הדרושים ב..... אוי - וכמה שזה כיף כשהפרטנר יודע להנועע טוב די מביך לי מדי וזהו

giloosh

New member
כל מה שאני אומר זה

שהומואים רוקדים טוב יותר מסטרייטים (מתגלה בשטח) וידוע שהומואים נהנים יותר במיטה (עובדה מדעית) תעשו חשבון בעצמכם.... למען האמת אני לא חושב שיש קשר אבל גם אני רוצה לזרוק עובדות לא קשורות ולהסיק מהן מסקנות, למה רק לפוליטיקאים מותר?!?

zeoneandonly

New member
ריקודים=מיטה ?

מן הסתם אשה שמפגינה ביצועים על רחבת הריקודים היא קלה , גמישה, ומרגישה נוח עם גופה אפילו לפני אנשים זרים.. אותה אשה תרגיש נוח עם גופה גם במטה... לא בטוח בפעם הראשונה... אך עם פרטנר מתאים והיכרות נוחה... התענוג מובטח.. הכל בראש, לא?

amet

New member
אני אומר בקצרה וההפך

הלוואי והייתי טוב על הרחבה כמו שאני במיטה.!

touti

New member
זה מטעה מאוד

מנסיון אישי שלי, ריכלו עליי שאני בטח מה זה נמרה במיטה שחבל"זזז, וזאת למה? בגלל שאני נמרה ברחבה. אני אוהבת לרקוד,מוסיקה וקצב, זה משחרר אותי ואני מרגישה כמו בעולם אחר. אבל במיטה אני ממש לא כזו(מצטערת לאכזב את מעריציי לרחבה
) אין קשר בין הדברים בכלל, כל קשר הוא מקרי.

Liroy26

New member
אני לא ממש יודע....

אני חושב שיכולות בסיסיות+ על הרחבה כן תורמות במידה זו או אחרת במיטה. אם זה מניסיון? לא. מה שכן אני מאוד מסכים עם הגישה שאדם שמרגיש מספיק חופשי עם עצמו על הרחבה יהיה משוחרר דיו במיטה.

למעלה