ביצוע טייסי אל-על- סקר

NNN747

New member
ביצוע טייסי אל-על- סקר

מה דעתכם על ביצוע טייסי אל-על? איך היה לכם בנחיתות של אל-על? {פרטו את הטיסה וסוג המטוס} כשאני טסתי לתאילנד לפני חודש ובנחיתה בבנגקוק לא הרגישו כלום!, המטוס לא זז רק שמעו את הרעש של הצמיגים מתחכחים במסלול!! אני רציני!! המטוס לא זז ורעד בכלל. רק שמעו את הצמיגים נוגעים בקרקע!! הביצוע של טייסי אל-על מדהיייים!!!!!!! אנא הגיבו וכתבו את דעתכם, נמרוד

Aviation Addict

New member
לדעתי אין כל קשר בין הנחיתות

ל"ביצועים" הטובים של הטייסים. בכל נחיתה יש נתוני מזג אוויר שונים מהאחרים, רוח צד וכו' יכולים להשפיע המון. נחמד שאתה מעריץ את טייסי אל-על, אבל זה לא אומר שהשאר פחות מקצועיים.

Donatelo

New member
טייסים ונחיתות

היי תראה יש טייסים טובים ויש כאלה פחות... בעיקרון באלעל עד עכשיו שטסתי היה טוב, ולעומת זאת בסאנדור (שזה טייסים של אלעל) סבלתי פעם אחת מנחיתה זוועתית. הטיסה שאני לא אשכח זה טיסה שטסתי פעם ב Austrian Airlines שם הייתה הפעם היחידה שבאמת חשבתי שאנחנו לא נגיע בשלום טסתי מישראל לגרמניה דרך אוסטריה עם connection (כל הטיסות שלהם) בטיסה מוינה לקלן בגרמניה, היה מזג אוויר סוער מאוד ומלא ברקים והרגשנו שכל שנייה ברק פוגע במטוס, אבל הטיסה עצמה הייתה נוחה. בטיסה חזרה מוינה לישראל, (Airbus A320) כבר חשבתי שלא נגיע בשלום לאור נחיתה זוועתית ונראה היה שמזג האוויר מכניע את המטוס.

נחיתה עקומה ב-Fly Air

טסתי באל על כמה פעמים לניו יורק ב-744 והנחיתות היו חלקות לגמרי. לעומת זאת
טסתי באפריל עם Fly Air לאנטליה, ורגע לפני הנגיעה בקרקע הטייס תיקן לשמאל די בפראות והמטוס הטלטל (במזג אוויר אביבי לגמרי).

ram_z

New member
fly air

על הפנים תסט איתם למרמריס לפני חודשיים אך אך.... או יותר נכון אווץ' הגב, הראש הגעתי לחופש לא ללונה פארק בתוך איירבס 300 עניטיקה!!!! זאת בערך היתה ההרגשה שם. גועל נפש של חברה אני לא טס איתה יותר בחיים שלי!!! רם

הבעייה עם FlyAir

ולא רק איתה אלא עם רוב הצ'ארטריסטיות היא שבדרך כלל אתה לא מזמין טיסה עם חברה מסויימת והרבה פעמים אפילו כשאתה במטוס אתה לא יודע באיזו חברה אתה טס. אלא אם כן אתה אחד שמבין במטוסים ובחברות. אבל רוב מה שנקרא ''עמך'' לא מבינים ולא יודעים. מניסיון. וזה כי כשמזמינים צ'ארטר אפילו בסוכנות הנסיעות (או באינטרנט אם אתה מזמין באינטרנט) לא יודעים מי החברה המבצעת את הטיסה.

ram_z

New member
בעולם התעופה דווקא אני מבין...

קצת אבל שמע מבחינתי שעל המטוס כתוב FLY AIR

ram_z

New member
אופס הנה ההמשך

בכל אופן כשכתוב על המטוס FLY AIR אז זה FLY AIR כשכתוב על הניים תג של הצוות FLY AIR אז זה FLY AIR כשאומרים ברמקול ברוכים הבאים לטיסה מספר... של FLY AIR ..... אז זה.... שמע אני לא טס יותר בFLY AIR מטוסים מוזנחים ודיילות טורקיות עם שפם!!
רם

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifבאותה השעה ביצע AA הליכה

מסביב סתם ואחריה נחיתת נפילה ובמקביל האחרים ברכותץ זה היה הטייס.

אמץ

New member
דוקא לא ממש במטוס אלא רחפת

במטוסים דוקא תמיד היו נחיתות וטיסות טובות. הפעם היחידה שממש הרגשתי רע, הייתה ברחפת (כבר לא ממש משתמשים בהן) בין אנגליה לצרפת במזג אויר סוער קצת. מזל שזה רק 45 דקות.

למעלה