ביצוע נוסף לשיר של היי פייב

ביצוע נוסף לשיר של היי פייב

בכוכב נולד
אחרי שבעונות הקודמות זכינו לביצועים מהמתמודדים ובאודישנים לשירים של הלהקה האהובה וגם לשיר של אייל שחר,גם בעונה השמינית זכינו אתמול לקאבר נוסף. במהלך האודישנים הסופיים לסיום גיבוש הנבחרת של העונה השמינית שרה המתמודדת נועה דויטש את הלהיט הגדול של היי פייב "עומד על צוק" נועה עברה גם את האודישן הסופי ונכנסה לנבחרת.

OOOO0

New member
../images/Emo13.gifתמיד מרגש לשמוע קאבר לשיר המדהים הזה!

elinor1810

New member
עזרה בבקשה

היי בנות, אני מחפשת כבר כמה ימים את השיר נוצה בגוגל וביוטיוב ואני לא מוצאת שום לינק שלו. אם מישהי יכולה לשלוח לי את השיר בדרך כלשהי אשמח מאוד.תודה דרך אגב , אותך רעות אני הכרתי בעבר דרך אורלי סדן זיכרונה לברכה.

היי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

באתר הרשמי של אמיר יש את השיר "נוצה" בשמע תכנסי לאתר http://www.amirfguttman.com/index.html
ביוגרפיה
בתחתית העמוד לחצי על "לחצ/י כאן כדי להגיע לדיסקוגרפיה
לחצי על המשך דיסקוגרפיה
לחצי על "נוצה"על שם השיר עצמו ויפתח לך עמוד עם שמע של השיר. איך הכרת אותי דרך אורלי ז"ל? היא סיפרה לך עליי או שנפגשנו דרכה ואני לא כ"כ זוכרת?. בכל מקרה נעים להכירך ומקווה שהצלחתי לעזור

elinor1810

New member
היי רעות

לצערי הכרנו בהלוויה שלה ולאחר מכן באזכרות, אך זה היה כבר לפני כמעט עשור כך שאני לא מצפה שתזכרי אותי. בכל אופן מדהים איך השנים חלפו.. זה כל כך עצוב לחשוב שהיא נשארה בת 15 בעוד כולנו גדלנו והתפתחנו בחיים. אני לא רוצה להכניס אותך לדיכאון .. מצטערת. לגבי השיר- באתר יש השמעה של 30 שניות מהפיזמון בעוד אני מחפשת את השיר המלא.

האמת שאם תזכירי לי קצת יותר

או אם את רוצה תשלחי לי תמונה שלך יש מצב גדול שאני אזכור אותך מיכוון שיש לי זיכרון טוב ואני גם עד היום זוכרת שמות של חברות של אורלי מאותה התקופה.אפילו שעברו כבר 8 שנים אני אף פעם לא שוכחת ואורלי מופיעה אצלי במחשבות לא מעט ואני גם מדברת עליה אצלנו בבית והספר שהכינו לזיכרה שמור אצלי טוב טוב. לגבי השיר לצערי זה הלינק היחידי שיש לנוצה ברשת בנוסף למילות השיר בשירונט ואתרים נוספים של מילים לשירים.

למעלה