ביצוע עבודת חשמל חורנית

singera

New member
ביצוע עבודת חשמל חורנית

אחרי שעשינו שיפוץ בבית כעבור 4 שנים נתגלה הרבה אמת שרובה מלאה בחרא (סליחה על הביטוי) כאשר התקנתי רשת מחשבים בבית ראיתי את הדבר הבא: בחדר של אחי יש חיבור לטלפון דו-קווי + חיבור רשת שאותו הרכבתי מאוחר יותר ולידו קימים 3 סטים של שקעים כפולים של גוויס. כאשר צינור הטלפון-רשת מחשב מגיע מקופסת השקעים ימנית ביותר ואילו ה220V מגיע משקע הטלפון!! בנוסף לזה ביקשנו מהחשמלאי שיעשה לנו שקע כפול מעל הכיריים הוא העביר את הכבל מחוץ לבניין אל מתחת לכיריים וחיבר בעזרת תקע לחשמל!! כמו כן את הכבל של הכיריים (גז עם הצתה ופלטה באמצע) והמדיח כלים הוא חיבר על אותו תקע!!!!! לידידה שלי יש בחדר ציפוי לקיר עם עץ וכן החשמלאי הרים את השקעים והבריגם על העץ על כל קופסה יש 220+טלפון כאשר ניסיתי לחבר את המחשב שלה לרשת ראיתי כי הכבל של הטלפון הולך לו מאחורי העץ ואין גישה כלל לצינו ע"מ להעביר סטלבנד לכבל CAT5

רז חשמל

New member
חשמלאי רשלן

ישראל זאת לא מדינה של בחירת בעלי מקצוע מדפי זהב. כאשר בוחרים בעל מקצוע אפשר תמיד לבדוק עם לקוחותיו הקודמים את איכות עבודתו, עמידתו בזמנים וכו'. נראה שכאן זה לא נבדק ואני אהמר על כך שמחירו היה זול משמעותית מהאחרים. כאשר בוחרים קבלן חשמל, מותר לבקש ממנו להציג רשיון חשמלאי מוסמך בר תוקף, רשימת לקוחות אחרונים, רשיון קבלן רשום. מחיר זול מדליק נורה אדומה.

מאגר

New member
ביצוע עבודות חשמל חורנית אתה אשם

אני כותב אתה אשם מסיבה אחת אותה סיבה שאני אומר חוזר ואומר עד שאנשים ילמדו אסור לתת לחשמלאי לתכנן את החשמל יש להביא לו תוכניות של יועץ חשמל כולל כתב כמיות חלוקה לקוים ומרטי ביצוע ולהביא את היועץ לאחר ההכנה לטיח לראות וליבדוק את העבודה האם נעשתה לפי הוראותיו אם לא לא לשלם עד אשר יתוקן המצב ואם לא עשיתם כך כי רציתם לחסוך את אותם 1000 דולר הרי זה מחיר בית הספר או כפי שהוא ניקראה בלעז רבא גאלט שכר רבנים תמורת לימוד שכר לימוד ידוע שאני מדינה שעובדת בשיטת MBC מניג'ינג באי קומבינה וכך אנו ניראים חוסכים מכאן ומבזבזים משם חשוב על זה והסבר לחברך. למען לא יעשו גם הם את אותה שטות.

אנשים מחפשים זול . וזה מה שקורה

בהרבה תחומים . מחפשים זול ונותנים את העבודה לזול ביותר . והמיתחרה שלקח בזול . גם נותן תוצאה זולה . חנויות מוכרים מוצרים זולים . כי את היקרים והטובים לא יקנו . מדובר בשקעים תקעים . זה טיבעו של אדם

למעלה