ביצוע פס"ד

איליין

New member
ביצוע פס"ד

היי לכולם, אני ממש צריכה את תשובתכם המהירה! גרושי לא מוכן לקחת את הילדים בשבוע האחרון של אוגוסט למרות שלפי החוזה הוא אמור לקחת אותם 4 שבועות בין יולי ואוגוסט. מבחינתי שלא יקח אותם אבל לפחות שישתתף בדמי הביביסיטר כי זה יקר רצח. נמאס לי מהמשחקים שלו - אני רוצה לעשות משהו כדי שפעם אחת אני ארגיש טוב עם התוצאות כל הזמן אני רק מוותרת והפעם נמאס לי! אין לי בעיה עם הילדים בבית אבל כן יש לי בעיה של כסף!! זקוקה נואשות לתשובה!@!

מיכל לב

New member
היי איילין ...

אני מציעה לך להעזר בעצה מקצועית. את יכולה לפנות לעורכת הדין המנהלת את הפורום לדיני משפחה וירושה. מקווה שאכן תעני במהרה. אני מאמינה שאם קיים בינכם הסכם והוא מאושר בחוזה משפטי, ניתן יהיה לחייב אותו לקיים את חלקו או לחליפין לחייבו בפיצוי הנדרש. בהצלחה, מיכל

2tomi

New member
החזקת ילדים

איילין לכפות עליו את הילדים זה לא מעשי אם הוא לא רוצה אותם, ותארי לך שהוא כן לוקח אותם אך לילדים לא טוב אצלו ואז הם בוכים לו ורוצים הביתה. לכן אם הנושא מעגן בפסק דין את יכולה להגיש עתירה בהליך מזורז לבית הדין לעניני משפחה הקרוב למקום מגוריך ולתרגם בעתירה את הזמן לכסף ,מובטחת לך זכיה בהצלחה

flowers

New member
לאיילן סליחה שאני מיתפרץ לדלת פתוחה ../images/Emo50.gif

בס"ד יש באפשרותך ללכת לספריה מישפטית ולבדוק באופן אישי בדוק, מחברים אם וכאשר מקבלת דמי מזונות ולא חשוב כמה אין שום פסק שיכול לחייב את הבעל לכחת את הילדים ולא משנה מתי אין אני איש בסורות אך הסדרי ראיה לילדים מחיבות אותך כפי שסוכם בפסק הדין וזה אומר שאם פעמיים שלוש לא חשוב את חייבת להותיר לבעל ליראות או לכחת את הילדים כפי שסוכם ומאידך לבעל אן שום מחויבות ליראות או לכחת תילדים אם וכאשר משלם דמי מזונות הצעה יש ליפנות לבית המשפט להגדלת דמי המזונות הצעה אן ללכת ללא עו"ד חזק שידאג גם להשיב לך את עלות המשפט ב-ה-צ-ל-ח-ה

2tomi

New member
החזקת ילדים

סליחה, אבל לא לזה התכוון המחוקק , כי אם וכאשר ניתן פסק דין הקובע שעל האב לקחת את ילדיו בחודש השני של החופש הגדול על מנת לאפשר לאמא להמשיך בעבודתה או כדי שהאמא לא תפסיד את מקום עבודתה אז עליו לקיים את הנאמר בפסיקה ואני אף יוצא מתוך הנחה שהפסיקה ניתנה לאחר התדיינות משפטית לא קטנה ביניהם, ואם אינו מיישם חלקו בפסיקה אז עליו לפדותה בכסף או בעלות הישירה הנופלת על האם עקב אי מילוי חלקו בפסיקה זו. עלייך לפנות עם הפסיקה לבית הדין לענייני משפחה הקרוב למקום מגורייך ולהגיש תביעה בהליך מזורז . בהצלחה

למעלה