ביצוע רילוקשיין למהנדס תעשייה וניהול

ziv ph

New member
ביצוע רילוקשיין למהנדס תעשייה וניהול

שלום לחברי הפורום,

אני מתחיל לחשוב על ביצוע רילוקשיין לאוסטרליה, אנחנו משפחה עם 2 ילדים.
אני בוגר הנדסה תעשייה וניהול עם התמחות מערכות מידע מעל 10 שנות ניסיון.
השאלה האם התחום שלי הינו מקצוע נדרש באוסטרליה ויאפשר לי לקבל ויזה בקלות? והאם יש דרישה למנתחי מערכות או מהנדסי ארגון ושיטות ?

תודה מראש לעוזרים

ANZ1

New member
תגדיר רילוקיישן

רילוקיישן מוגדר בדרך כלל כמעבר עם ויזה זמנית על ידי מעסיק מקומי, הבעיה היא לא קבלת הויזה, אלא מציאת מעסיק מקומי בזמן שאתה לא גר במקום, ואין לך אישור עבודה, הויזה במקרה הזה היא יחסית פשוטה ומהירה.
דבר אחר זה מעבר קבוע, קבלת תושבות קבע, וזה תלוי בכישורים שלך,
אם אתה מתעניין באפשרות הראשונה, אתה צריך לחפש מעסיק,
אם אתה מתעניין באפשרות השניה תפנה לסוכן הגירה שיבדוק את הנתונים שלכם ויגיד לכם מה צריך לעשות והאם אתם מתאימים להגירה כרגע, וזה תהליך ארוך ויקר.

ziv ph

New member
עבודה בתחום תעשייה וניהול

תודה על ההתייחסות.

השאלה האם בתחום שלי (תעשיה וניהול שכולל ניתוח מערכות ושיפור תהליכי עבודה) קיימת דרישה וניתן למצוא עבודה בתחום?

ANZ1

New member
כמו התשובה הקודמת, זה מתחלק ל2

אם אתה נמצא באוסטרליה בתור אזרח \ תושב \ בעל אישור עבודה, סביר להניח שתמצא עבודה, כנס לאחד ממנועי חיפוש העבודה, אני משוכנע שתמצא עשרות או מאות הצעות עבודה (למי שיכול לעבוד באוסטרליה),

אם אתה לא באוסטרליה ואין לך אפשרות עבודה חוקית, הבעיה היא לא בדרישה לעובדים כאלו, אלא בקבלה לעבודה, ואז הדרך הכי טובה היא על ידי קשרים אישיים או מעבר בתוך אותה חברה מישראל.

אנשים "חדשים" לא מבינים שכל עוד הם לא "מקומיים" הם לא שווים בן שווים ולא משנה מה הדרישה למקצוע מסוים, יכול להיות שיש כרגע 100 מודעות דרושים לאנשים בדיוק כמוך, אבל אף מעסיק לא יתעניין בך כרגע.

למעלה