ביצוע רישום ראשוני ל-salesforce

שיווקי

New member
ביצוע רישום ראשוני ל-salesforce

נרשמתי ל-salesforce בהצלחה, והצלחתי לנסות את הכלי ב-free trial (ל-30 יום).
כניסה ל-test.salesforce.com

הצלחתי לבצע login פעם ראשונה, והכל טוב ויפה.
סגרתי ופתחתי מחשב, שוב ניסיתי להיכנס - סיסמה שגויה.
אני לא טעיתי בסיסמה, ובכל זאת בדקתי זאת על ידי ניסיון להירשם שוב עם אותו המשתמש (האימייל), אך אמר לי שסיסמה תפוסה.

קראתי קצת באינטרנט, ואמרו לאפס את ה-cookiees. עשיתי זאת ואיתחלתי את הדפדפן (כרום) ולא הצלחתי להתחבר.
לאחר ייאוש - ביקשתי "reset password", ונשלח לי אימייל לאיפוס סיסמה, והכל שוב עבד טוב ויפה, עד אשר שוב ניסיתי לבצע login.
ניסיתי שוב לאפס סיסמה, אך כמה פעמים שלא ניסיתי - לא נשלחה לי סיסמה לאימייל כלל.
אחרי איזה 20 נסיונות - כן נשלחה סיסמה (אולי יש איזו נעילה לפרק זמן מסויים), אך אז הייתי צריך להיכנס עם קוד.

שוב פעם מנסה להיכנס - סיסמה שגוייה. טוב - אמרתי לעצמי שאאפס שוב סיסמה, וניסיתי, אך גם 20 ניסיונות לא עזרו. לא קיבלתי ולו אימייל אחד לאיפוס סיסמה.

האם זה מנגונניי הגנה של salesforce? לא ברור איך אצליח שוב להירשם (ואם באימייל נוסף שאצרוך מ-gmail, אז אתקל שוב בבעיות הנ"ל).

מה לעשות?

תודה.

BravoMan

Active member
לא מכיר את salesforce אבל:

מצב נפוץ בו מכניסים ססמה "נכונה" ויוצאת ססמה לא נכונה הוא כאשר בלי לשים לב עברת בין עברית לאנגלית.
&nbsp
כלומר, כשפתחת את החשבון הזנת ססמה באנגלית, ואז בניסיון התחברות פתאום המקלדת על עברית ואתה לוחץ על אותם מקשים אבל יוצאות אותיות שונות.
&nbsp
אני לא מכיר שירות רשת שיגיד לך "ססמה תפוסה" כשאתה מנסה להירשם שוב.
זו חתיכת פרצת אבטחה, ולא סביר שמישהו כמו saleseforce יעשה דבר כזה.
&nbsp
כנראה לא קראת נכון ואמרו לך ששם משתמש תפוס...

שיווקי

New member
זה נראה קשור ל-subdomain ממנו נכנסתי

כשאני מנסה להיכנס ב-test.salesforce.com אני לא מצליח להיכנס,
אולם ב-eu16.salesforce.com אני כן מצליח להיכנס.

כנראה הרישום בוצע ב-eu16 ולכן אני מצליח להיכנס רק דרכו,
אולם כשאני מנסה להירשם שוב ב-test.salesforce.com - יש הודעה שהמשתמש כבר תפוס.

האם יש הבדל בכניסה ל-eu16 לעומת כניסה ל-test (פונקציונלי)? אם זה אותו הדבר, ובסך הכל domain שונה - זה לא ממש משנה לי.

תודה.

למעלה