ביצוע Deinterlace בפרמייר 6.5

ביצוע Deinterlace בפרמייר 6.5

שלום לכולכם, יש לי קטע דגום ברזולוציה 576*352 אשר דגמתי ממקור PAL במצב Interlace. אני מעוניין לערוך אותו (לחתוך החוצה מספר קטעים) ולייצא אותו לקובץ בגודל 288*352 אשר הוא non-interlace. ניסיתי כבר מספר דרכים למשל כפתור ימני על הקליפ, בחירה במאפייני וידאו ובחירה ב-Always Deinterlace או לקבוע את הרזולוציה של הפלט לרזולציה הרצוייה (מבצע למעשה Resize) או לקבוע ב-Special setting (או משהו כזה) בתפריט Setting של ייצוא קובץ שיעשה Deinterlace (יש תיבת סימון)... לא משנה מה ניסיתי, בסופו של דבר אני מקבל תמונה שהיא מפוקסלת מעט. קווים ישרים (למשל שולחן בסלון) יוצאים "מדורגים" מעט במקום חדים. מכיוון שאני לא מעוניין לעשות את העריכה במספר תוכנות שונות, אז תמהתי האם יש למישהו עצה כיצד ניתן לטפל בכך ולקבל וידאו שהוא לא Interlaced באיכות טובה מתוך הפריימיר? בתודה גיליוטין

מה, אף-אחד לא מתעסק עם Deinterlace?

הייתי בטוח שזו שאלה פשוטה עם תשובה של שתיים וחצי שורות... אולי בכל-זאת מישהו יודע?? בברכה גיליוטין

mapleleaf

New member
אולי אוכל לעזור

אין לי מושג איך עושים את זה בPREMIERE אבל אם אתה מתכנן לייצא את זה בתור MPEG לך לאתר הבא ותוריד את : TMPGENC זאת התוכנה מספר 1 להמרות ותיקונים של סרטים http://www.tmpgenc.net/e_main2.html בברכה , MAPLE LEAF www.braindumps.co.il

למעלה