ביציות או לא להיות

הפמיניזם ממשיך לפגוע במוסד המשפחה

ברור שצריך להיות קשר בין הדברים. ככל שמבוגרים יותר כך מסוכן יותר ללדת, הסיכויים למומים ובעיות גבוהים, והנזק לילדים (שיש להם הורים זקנים) חמור. כל נסיון להשפיע על הטבע סופו נזק. ההחלטה היא יוזמה פמיניסטית שמטרתה לפגוע במוסד המשפחה על ידי העלאת גיל הנישואים. הפמיניסטיות פועלות כבר שנים בנושא הזה על ידי המצאת המשפחה החד הורית, ייסוד בנק הזרעים והעלאת שיעור הגירושים על ידי פגיעה בזכויות גרושים.

Hadas Ariel

New member
ממש קונספירציה של הפמיניזם... ../images/Emo152.gif

LOL טוב, התשובה שלך יותר הצחיקה אותי מאשר לקחתי אותה ברצינות. אני בעצמי לא פמיניסטית, ומכירה גברים שמחזיקים בדעה שונה משלך, ובעיני הקשר לא קיים, זו המצאה של החברה. נישואים כבר הוכח שזה רק תואר ויש כאלה שחיים נפלא גם בלעדיו עם ילדים. גיל לא קשור אבל מומלץ שלהורים יהיה כוח לילדים. הבאת ילדים, תמיד מבורך.

זאת לא קונספירציה, אלה עובדות

המטרה של הפמיניזם היא לשחרר את האישה מהדיכוי הגברי כביכול. התחום שבו הפמיניסטיות משפיעות הכי הרבה הוא בנושא היחסים והמשפחה. לא במקרה קמה תנועה נגד הפמיניזם שנקראת "פמיליזם" - מהמילה משפחה. הפמיניזם פוגע קודם כל במשפחה.

Hadas Ariel

New member
ואני בכלל דיברתי על

הקפאת ביציות לנשים שמעוניינות לעשות את זה והקשר של זה לתא המשפחה. אני מודעת לכך שפמיניזם קשור לזה בצורה עקיפה, אבל הרעיון המרכזי הוא שנותנים לנשים את הזכות להביא ילדים גם בגיל מאוחר ובצורה שלא היתה מקובלת עד כה.

איך בדיוק את לא פמיניסטית?!

תמיד אני בהלם כשנשים שחיות את המציאות שהפמיניזם יצר להן, שבנו את חייהן על בסיס השיוויון בין המינים, שמצפות ליחס שווה גם כשהן מתנהגות באופנים שממש לא היו מקובלים לפני הפמיניזם, טוענות שהן לא פמיניסטיות... עד מתי נמשיך להתנער מאחיותינו שפועלות עבורנו, ושבזכותן כל כך הרבה קרה וקורה?! הסטיגמות על פמיניסטיות נכנסו כל כך עמוק לתרבות, מתנגדי הפמיניזם שתלו אותן כל כך עמוק בראשי הנערות, שהן פוחדות שאם הן יודו שהן פמיניסטיות הן ישר יצוירו באור שלילי, של שיערות שחי, ושל הזנחה. הידעת שחלק מהפמיניזם באיראן, למשל, הוא להתהלך בבגדים חושפניים יותר, להתאפר, וללהדגיש את הנשיות?! חזזית, פמיניסטית גאה בעליל, ונשית לגמרי.

Hadas Ariel

New member
חזזית יקרה ../images/Emo9.gif

זה ענין של הגדרות, ואני לא מגדירה את עצמי כפמיניסטית. לא אמרתי שפמינסטיות הן לא נשיות, או שיש משהו רע בזה, להיפך- כל אחת תעשה ותגדיר את עצמה ככל העולה על רוחה. אני חיה בישראל ולא באיראן, ואם הפמיניזם שם דוגל בהדגשת הנשיות, אז כנראה שזה שובינזם מסוג חדש. לפחות לפי ההגדרה היבשה של הפמיניזם בארץ. בכל אופן, אני לא מתנערת משום אחות שפועלת "עבורי", אני מנסה לפעול למען עצמי בנושאים שחשובים לי ולא מטילה את האחריות על "שיחרור האישה" {ממה בדיוק?} על נשים אחרות. כשאני מעוניינת להשתחרר ממשהו- אני עושה זאת בעצמי.

אין קשר בין פמיניזם למה שכתבת

פמיניזם הוא מיזאנדריה (שנאת גברים) עטופה בעטיפה מזויפת של "מאבק לשוויון עבור נשים". גם את לא פמיניסטית. איש חכם (פנומן 72) אמר פעם: "הפמיניזם יותר מאשר הוא דואג לנשים, הוא מודאג מהנאותיהם של גברים".

אה, כי עדיף שננשא בגיל צעיר...

ואז נתגרש, ונריב על הילדים ועל הרכוש, ועל הכל, ונשנא אחד את השני לנצח... או שאולי עדיפה הרצינות של גברים, שעושים סרט מלהתחתן מתחת לגיל 35 (חץ מאהובי
), ומשאירים את אלו שכן רוצות ילדים מוקדם להתייבש עד שיוצא להן המיץ והן מבינות שהן צריכות לדאוג לעצמן לפני שהן דואגות למשפחה... שוביניסט.

את שובניסט

הרבה לא מה זה פמיניזם ומה הנזקים שזה גורם, אבל הכי חשוב להשתמש בכינויי גנאי שהפמיניסטיות המציאו.

n o a b i

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל מילה בסלע

אפשר לחשוב, מוסד המשפחה, מי שישמע. היום ככל שחופרים עמוק יותר ב"מוסד המשפחה" מגלים את הסבל והקושי של המוסד שפעם נחשב לכל כך שלם ואידאלי. היום מוסד המשפחה הולך ומתרחב, ומשתנה. המילים "משפחה" ו"בית" הם היום בעלי משמעות רחבה הרבה יותר מאשר בן זוג וילדים שחיים יחד באותו הבית. חוץ מזה, הרעיון שפמיניזם הוא קונספירציה - מגוחך מהיסוד. נשים חותרות לחיות חיים טובים יותר, ואין להן שום כוונה לעשות זאת ללא גברים. כמו שאומרים "הצורך הוא אבי ההמצאה" - אילולי היה צורך כזה, מעולם לא היו חושבים על הקפאת ביציות. אני מברכת על כל המצאה שלא מקדמת את העולם לכיוון מלחמה עולמית.

n o a b i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא יודעת על מה את מדברת...

ניקים מעניינים את בוחרת לעצמך. תגידי, מה את עוד עושה פה בכלל? פני דרך לנשים במצוקה אמיתית

Hadas Ariel

New member
לא כתבתי שפמינזם הוא קונספירציה

אלא שזו קונספירציה של הפמינסטיות. יש הבדל... ולמען האמת צחקתי. סוג של ציניות.

בדיוק

מוסד המשפחה לא מחזיק מעמד כי הוא נפגע בגלל הפמיניסטיות (המצאת המשפחה החד הורית ועידוד גירושים). מבחינת הפמיניסטיות משפחה לא צריכה לכלול גבר. לכל היותר תפקידו מצטמצם לתרומת תא זרע ומימון הילדים, רצוי תוך שהיה בדירת חדר (או בית הוריו) לאחר שהתגרש ונותר חסר כל. אף אחת בשרשור כאן היא לא פמיניסטית. תפרידו בין פמיניזם למעמד/זכויות הנשים. אין שום קשר בין הדברים. פמיניזם הוא מיזאנדריה שעטופה בנאורות מזויפת. פמיניזם זה חושך ומטרתו להרוס כל גבר.

Hadas Ariel

New member
מסכימה עם זה שאני לא פמניסטית

תודה שמישהו מבדיל בין זכויות האישה לבין פמינזם!

שניכם קורעים מצחוק....

איך אתם מסכימים על שטות כזו. פמיניזם זו תורה שעוסקת בשיוויון נשים וגברים. זה שאתם מעדיפים להסתכל על הקצוות של הסקלה ולקרוא להן "מרכז תנועתי" ואז לטעון שהן סהרוריות- זו בדיוק הסיבה שבגללה עדיין דרושה תנועה פמיניסטית. עזבו, אין לי כח לזה. תהנו מההתלהמות.

Hadas Ariel

New member
אבל בלעדיך

לא תהיה התלהמות!!!
לא טענתי שפמיניסטיות הן סהרוריות, זה אולי משהו שהשוביניסט כתב
#הומור אנשים, הומור

למעלה