ביציות או לא להיות

אני תמיד נותן את הדוגמא של המזרחים

המזרחים כבר הפסיקו לבכות אבל הנשים לעולם לא יפסיקו. הפמיניזם כיום הוא בכיינות ונקמנות בגברים. עד היום הפמיניסטיות מזכירות שלפני 200 שנה לא היתה להן זכות בחירה כאילו זה רלוונטי להיום. מספיק לבכות.

funky n

New member
אתה חי בבועה, מה?

כי המזרחים לא מקבלים פחות כסף,לא אומרים להם בראיון עבודה " אתה??? לעבוד בזה??? " לך תתווכח עם העובדה שמפלים נשים ושנותנים להם משכורת דלה משל גברים על אותו תפקיד. לך תתווכח עם נשים שמפטרים אותן כי הן רוצות להוליד ילד,כן גם את אמא שלך יכלו לפטר כשהיא היתה בהריון איתך... לך תתווכח עם נשים שמטרידים אותן מינית...או שהנשים האלה צריכות לבקש סליחה שהן יצאו מהבית..?

תשובות

תמצאי אישה שמקבלת על אותו תפקיד פחות כסף מגבר. אם היה דבר כזה זה היה מגיע לתקשורת. אין דברים כאלה. מה שכן יש, זה נשים שעובדות באותו תפקיד אבל פחות שעות. ולכן מרוויחות פחות. את המעסיק לא מעניין שמישהי רוצה ללדת. מטרתו של העסק היא להרוויח. הוא יעדיף תמיד עובד שלא יולד על פני עובדת שיולדת. ככה זה. המדינה יכולה לתקן את המצב הזה על ידי פיצוי בעלי עסקים על העדרות של עובדת. לכן זה לא קשור לעובדה שהעובדת היא אישה. זה קשור לכך שהיא נעדרת. לאף גבר בעולם אין אינטרס להפלות נשים. הטרדות מיניות - אי אפשר לעקוב אחרי כל מילה שמישהו אומר. גם לגברים אומרים דברים לא נעימים (אמנם לא מיניים) ומסתלבטים. בכלל, היחס לגברים במקומות עבודה הרבה פחות סלחני.

funky n

New member
אתה אומר שפמניסטיות שונאות גברים,

אבל זה נראה כאילו אתה שונא נשים. זה כבר הגיע לתקשורת,זה ידוע. ותעשה לי טובה ואל תחפש תירוצים,אני מדברת על שכר לשעה.. דוגרי זה לא מעניין אותי,נשים סובלות וסוחבות אותכם 9 חודשים ואתם רק מפטרים אותן,ממש נחמד... יש לך גישה ממש אטומה. כמו שלא מפטרים מישהו שחולה ולוקח חופש לטיפולים ניתוחים וכו. או שנשים צריכות להפסיק ללדת כדי שלא יפטרו אותן ואז לא יהיה המשכיות והכל יהיה סבבה? זה מה שאתה אומר? ולא! אני לא מדברת על כל מילה..כשתהיה אישה תבין את זה ,לא מצפה שתבין אבל אל תזלזל גם.. לך תסביר את זה לילדה בת 11 שגברים מדברים לה על התחת ומה "הם היו עושים לה" ושאחרי זה היא נרתעת מכל מה שקשור לסקס. למה מישהי צריכה שיגעו בה? מה היא פינת ליטוף? עלק כל מילה...

תשובות

אני לא מאמין לתשקורת (הטעות מכוונת). לא מזמן היתה כתבה ראשית ב-ynet על כך שנשים בשרות המדינה מרויחות פחות מגברים באותו התפקיד. בתוך הכתבה התברר שהן עובדות פחות שעות. הפמיניסטיות רק בוכות ומתבכיינות. את אומרת שנשים סובלות וסוחבות אותנו 9 חודשים? ואנחנו הגברים משרתים בתפקידים מסוכנים ובזכותנו יש לכן אפשרות להמשיך לחיות. על כל דבר שתביאי אני אוכל להביא דוגמא נגדית כי ככה העולם. אבל הפמיניסטיות רק בוכות. אני לא בעד הטרדות מיניות אבל יש דברים שאי אפשר למנוע. כל אחד יכול לזרוק מילה בהקשר מיני.

funky n

New member
רואה?

אפשר למנוע,השאלה אם רוצים. ושוב-אני מדברת על מגע!!!

אגב

קודם הנחנו שגבר הוא המעסיק והוא מפטר נשים כי הן בהריון. אבל יש גם נשים שמפטרות נשים מאותה סיבה. יש גם נשים שמטרידות מינית. הפמיניסטיות רוצות שנחשוב שרק גברים עושים את זה.

funky n

New member
אולי

אבל פחות מגברים. העניין שאם מישהי תבוא לגבר זר ותציע לו "לזרום איתה" או תדבר איתו בשפה מינית אז בדר"כ זה לא יפריע לו (ברוב המקרים). אבל נשים מתיחסות לזה אחרת,כי אותן זה מטריד וזה לא נעים להן. (גם לרובן).

התכוונתי גם לנשים שמטרידות נשים

העולם הוא לא כמו שהפמיניסטיות טוענות - שהגברים מייצגים את הטיפשות הרוע והנשים הן טהורות וזכות.

funky n

New member
לא אמרתי שנשים הן טהורות וזכות,ממש לא

וגם לא אמרתי שהגברים כולם רעים. אמרתי שזה קורה הרבה שיש גברים שמטרידים נשים,ושבתור אישה זכיתי בפעמים לא מעטות בהטרדות,אפילו בתור ילדה. ואף פעם לא הייתי אחת שמתלבשת בצורה פרובוקטיבית. ונמאס מזה דוגרי,למה אני ועוד נשים צריכות לחיות ככה?

Rיקושט

New member
לי זה נשמע שאת חיה בבועה.

בועה של הטרדות מיניות, פיטורים והפליות. משתתף בצערך, כדאי שתפני לעזרה בנושאים האלו.

Hadas 87

New member
../images/Emo45.gif

עזבי,אני די מאמינה שהוא יודע את זה אבל סתם ממשיך לזרוק שטויות לאוויר בשביל ההתלהמות. אם הוא באמת חושב שפמניזם זה שנאת גברים אז פשוט אפשר לשלוח אותו למילון, אין צורך לבזבז על בור כמוהו כ"כ הרבה אנרגיה

24 ברבלה

New member
עם כל הצער.. וצר לי להרוס את החגיגה

בזמנו שחליתי בסרטן עלתה האופציה להקפיא לי ביציות מסתבר שהן בכלל לא שורדות לבד לאורך זמן, גם בהקפאה כך שזה לא אופציה כזו יעילה...

Hadas Ariel

New member
אני מניחה שמאז

חל שינוי במדע הרפואי, ואם הם הגיעו להחלטה לאפשר לכל אחת להקפיא את הביציות שלה, בעלות של 10,000 שקלים - אז כנראה, כך אני משערת, שהן כן שורדות. #הכותבת אינה רופאה או מדענית לחקר הפוריות

למעלה