ביצים אורגניות

ביצים אורגניות

היום, כאשר פתחתי ביצה אורנית לתוך מחבת גיליתי דם בתוך הביצה. הייתי רוצה לדעת איך הגיע דם לביצה ומה בדיוק זה אומר. בתודה, ש.ש.ג

Coma White1

New member
דם בביצים...

טעות נפוצה היא לחשוב שביצים שיש בהן דם הן ביצים שמתפתח בתוכן אפרוח. זה לא כך. תרנגולת המטילה ביצים שיש בהן דם, היא פשוט צעירה או זקנה מאוד. לבריאות. אגב, מומלץ לשפוך את הביצה קודם לקערית ואחר כך לתבשיל או מחבת.

דדי שי

New member
לא ייתכן שזוהי בביצה מופרית

כדי שתיווצרנה ביצים מופרות על התרגנולות לחיות בחברת זכר אחד לפחות. התרנגולות במשקי "ביצי חופש" גדלות ללא חברת זכרים מכיוון שהמדגרות שמהן מגיעים האפרוחים משליכות את האפרוחים הזכרים לפח, שם הם מתים מרעב או חנק. לכן אין שום סיבה לחשוש שמא מדובר בביצה מופרית.

לילךLilach

New member
איפה אפשר לקנות ביצים אורגניות?

האם יש רשתות שיווק שמחזיקות ביצים כאלה?

musmus

New member
גם בחנויות טבע ובריאות

כמו "ניצת הדובדבן" ו"שקדיה" ואחרות

shanty.G

New member
../images/Emo127.gifאתר חדש למאבק בכלובי סוללה

אתם מוזמנים להיכנס ל"אתר המאבק הישראלי למאבק בכלובי סוללה" החדש ולהפיצו בין מכריכם! תוכלו למצוא באתר מידע על חיי המטילות, עוותים גנטיים, מהן ביצי חופש, חקיקה ועוד. ברוך הבא ש. השועל
shanty

vegi force 1980

New member
../images/Emo7.gif הייתי באתר../images/Emo7.gif

מכיר את הכל...את כל התמונות בעל פה.... וכל פעם מחדש הדמעות חונקות את הגרון.... ואגב אמא שלי ראתה בערוץ 8 תוכנית על לולים... אחריי שהיא ראתה מיון אפרוחים היא החליטה שהיא לא נוגעת יותר בביצים עכשיו רק צריך שהיא תפסיק לאכול דגים ומוצריי חלב ואז אוטופיה בבית....

re_ut

New member
איך את יודעת על האתר?

הי שאנטי, האתר לא היה אמור להחשף לפני סוף שבוע הבא. מאיפה שמעת עליו? טוב... לא נורא... אז סליחה מראש שחלק מהקישורים לא עובדים, נסו שוב בעוד שבועיים. רעות.

vegi force 1980

New member
רעות...

את רעות מאנונימוס? יש איזו רעות באנונימוס שניפגשתי איתה בהפגנה בי-ם..(לפניי חמש חודש) והיא אמרה שהיא תמכור את הספר "הטבח בחפים מפשע" נתנה לי טלפון ואני לא מצליח להשיג אותה מאז

re_ut

New member
כן זו אני

אבל מאז פגשתי אותך בעצרת של האגודה, אמרתי לך שם (אם אתה לא זוכר) שאבד לי העותק שלי ואמרתי לך היכן ניתן למצוא את העותק האחרון שנותר למכירה שאני יודעת עליו. לא אחשוף את המיקום כדי שתוכל למצוא אותו שם. אמרת שלא יוצא לך להיות בת"א ולכן זה בלתי אפשרי. אני בכל אופן, עשיתי את שלי. מקווה שעזרתי

shanty.G

New member
הי רעות,

גיליתי אותו בפורום בנענע, ממש במקרה
ממש לא נורא שלא הכל עובד, האתר נראה מצויין
וכשהוא יהיה מוכן נעשה לו טקס חניכה רשמי (
- הכל) אל תשכחי להודיע לנו, רשימת הדיוור מחכה ללינק. shanty

למעלה