ביצים ולוק לוק

הילית111

New member
ביצים ולוק לוק

שלום לכולם שמתי לב שעל ביצים רשם שני תאריכי תפוגה אחד תאריך רגיל והשני כתוב תאריך למקרר מה המשמעות של שני התאריכים אני מתיחסת תמיד לתאריך הרחוק יותר כי כמובן שהביצים מאוחסנות במקרר אבל אני לא בטוחה אם זה טוב שאלה נוספת איפה אני יכולה למצוא קופסאות לוק לוק או חיקויים שלהם (רק שיהיו רבועות עם הסגירה הזו עם הסיליקון כי בטח יש לעוד חברות עם הסגירה הזו בארבע מקומות ובצבע שקוף ) במחיר סביר כלומר לא במחיר של 30 שח לקופסא בודדת... תודה ושבוע טוב לכולנו

צפנתי

New member
גם אני מחזיקה במקרר, וזה חודש ימים.

חשוב לבחור ביצים טריות כי בסופר הן לא בקירור. לוק-לוק-זה רק לאיחסון בבית או חשוב לך טיולים/יציאות לעבודה וכו'? אני מאד אוהבת את הלוק-לוק ביחוד בגלל עבודה בשטח/טיולים, ומאד ממליצה. אם זה לא ליציאה מהבית-קניתי סט של FOUR SIDE LIOCKED בחנות כלי בית באיזור "זול" של הדר בחיפה (חנויות זולות , מקווה שאת מבינה על איזה חנויות אני מדברת, מאמינה שבכל עיר יש כאלה, ליד השוק). קניתי סט של 4 כלים-שניים ממש קטנים, אחד בינוני ואחד גדול (2 ליטר הגדול) והכל עלה לי משהו כמו 35 ש"ח (לפני כמה שנים). חייבת לציין שהגדול נפתח לנו עם סלט ירקות בדרך לטיול בתיק, לכן הוא משמש רק לבית. הקטנים דווקא סגורים נהדר ועושים את העבודה גם בטיולים ובשטח. רציתי רק את שני הקטנטנים אבל בתוספת של כמה שקלים בודדים כבר הגעתי למחיר הסט כולו שכולל את שני הקטנטנים, ובדיעבד הסט ריכותי, נראה נהדר ואני לא מצטערת (ויש לי גם לא מעט לוקלוקים אורגינל). להגיע למחיר טוב בברים האלה-זה רק סטים ועיסקאות חבילה שלוק-לוק לא נותנים, משום מה...
.

הילית111

New member
תודה יקרה

זה בעיקר לבית אין לי בעיהאםחיקוים של לוק לוק ברעננה יש מוזלים אבדוק שם אגב לגבי ביצים מה זה אומר לקנות טרי ? בעלי קונה בסופר למה הכונה לבחור תאריך רחוק בתאריך של המקרר הרחוק יותר ? כי יש על הביצים הרי שני תארייכים

צפנתי

New member
לקנות טרי-לבחור את התאריך "הקרוב"

הכי רחוק שיש, ואאל"ט הם מוחתמות לשבוע קדימה וחודש קדימה, לכן לחפש את אלה שהוטלו היום/אתמול/שלשום, אם יש כאלה, כלומר שהתאריך הקרוב שלהם הוא 5-7 ימים קדימה מהתאריך הנוכחי.

צפנתי

New member
תפוגה רגילה כמובן.

תפוגה רגילה היא שבוע קדימה, ותפוגה למקרר היא חודש קדימה. עכשו נשאר לך לדעת מה התאריך ביום שאת קונה ולחשב מתי הביצה הוטלה...וככה לדעת שהיא בת יומיים שלושה (רצוי) או יותר (לא רצוי לדעתי, אבל זו רק דעתי...
לא בדקתי את הנשוא מיקרוביאלית..

psa

New member
הילית ,לוק - לוק ... קוריוז...

הבת שלי , שסיימה זה עתה את לימודיה האקדמיים...קנתה מס' קופ' לוק - לוק ...על מנת לקחת לארוחות באוניב'. כשסיימה את לימודיה , מן הסתם... כל הקופ' שלה עברו אליי. פשוט התאהבתי בלוק לוק . לא זולות , אך יש מבצע קבוע ( לפחות עד עתה ....) בשופרסל 1+1 חינם . אחד היתרונות שהנוזלים לא נשפכים ממנה . האבוקדו לא השחיר מיום אחד למחרת ..... אפשר לשים במדיח , הקפאה ועוד .... וכמובן ...אין לי % ...חחחחחחח

הילית111

New member
בכיף

אתיכולה גם להזמין מהאתר הוא בכלל זול אלי הוא קרוב אניהולכת לקנות בכל הגדלים תזמיני מהאתר

למעלה