ביצים להדגרה

ביצים להדגרה

בוקר טוב לפורום אני מחפש ביצים מופרות של בעלי כנף במיוחד של תרנגולות להדגרה יש לי נקבות של תרנגולות ערביות אך אין לי מספיק ביצים עם מישהו מכיר מישהו שיש ברשותו או מוחר בעצמו אני השמח

gigirom

New member
שלום מושבניק

אם אתה מעוניין בביצים של תרנגולות מגזע טהור, אתה יכול לצור קשר עם דב רוזנטל מנהל אתר לול http://www.lool.org.il/ כמו כן כנס לאתר שלו, יש הרבה מה ללמוד ממנו. יום טוב גיל

תודה

הוא מוכר ביצים של תרנגולות בגזעים ולא תרנגולות ערביות ואני מחפש משהו יותר פשוט

יש עוד משהו

אני חושב שהו מעט ניסחף על ביצה הוא מבקש בין 35 45 שח לביצה זה ניראה לי לא לעיניין אבל זו דעתי

gigirom

New member
אני דווקא חושב אחרת

טרם יצא לי לרכוש מדב ביצים אך לפי הדברים ששמעתי עליו מאחרים, מדובר באדם משכמו ומעלה שעוסק בנושא גידול העופות אומנם כתחביב אבל לוקח זאת ברצינות רבה. בארץ כיום ניתן למצוא כמעט בכל מקום תרנגולות מזנים לא טהורים (בלאדי) , אך מעטים האנשים בארץ שמוכנים להשקיע כסף רב בגידול, תחזוקה וטיפול בגזעים הטהורים ולכן ישנם בעיות של קרבת דם ועופות לא "נקיים". זו דעתי בכל אופן - ללא קשר לאדם.

המחירים הגיוניים בהתאם לסוג התרנגולת

אם אתה לא מחפש כזו תרנגולת אז ברור שהמחיר לא מתאים לך, אבל למי שזה כן מעניין אז רק לידיעתך, התרנגולת הבוגרת תעלה הרבה יותר כסף, בכל מקרה תמשיך לחפש ואולי גם תמצא, אולי תשקיע בתרנגול אחד שיעשה את העבודה אצלך.

אבל צינתי מראש

אני מחפש ביצים של תרנגולות ערביות בלדי לא תרנגולות שבו קוצין וכו.... אני לא מבין מה יצאתם להגנתו כאשר מראש אני לא מחפש את מה שהו משווק

כמו שאמר גיגי

האפשרות למצוא ביצים מופרות מתרנגולות לא גזעיות זה נדיר, משום שלא ממש צריכים את זה, אני המלצתי לרכוש תרנגול, זה הדרך העיקרית להפרות ביצים לתרנגולות לא גזעיות

חבר אתה שובר את הראש לחינם ואני אסביר מדוע,

בשוק בקסם אתה קונה רואה ובוחר מה עיניך רואות ומה לביך, רוצה בגדלים של בין 7 ל 15 יום עד 15 שח ליחידה,בלי כול התיסבוכת של הדגרה ,פורה לא פורה,ישרוד או לא,החבר המכובד שהביא את המאמר של אותו דוקטור והשמיץ בצורה גורפת את השוק בקסם, מה הוא לא כתב שם רק לשם השמצה נטו,שזה קרוב לקו התפר ,שהמקום פועל ללא היתר,עברות כלכליות,לא בחל להזכיר אותנו הצרכנים שותפים לפשע הכלכלי כן כן כן הילדים הקטנים שבאים למכור את הארנבון שכבר מיצוא ורוצים כמה שקלים עבורו, את גורמי האכיפה המושחתים, את מי הוא לא כלל בקיצור?ידידי בארצנו בכול עיר וכפר וגם בקסם יש וטרינר עירוני, והיה ומשהו היה מסכן את ענף הלול כול השוק היה מושמד במקום,בדיוק כמו שאני אומר לך אין נכנס ואין יוצא תחת כוחות משמר הגבול ומשרד החקלאות מושמדבמקום,רק מעט הבאתילהראות כמה מגוחח הכתבה שצירף החבר שאני מכבד כאישיות בפני עצמה,ולא רוצה להביא אותו כדוגמה כי אחרים גם יכולים להפגע, בשבת בבוקר מוקדם מגיעים בעלי חנויות ולוקחים את הסחורה היפה ומוכרים לך בכפולות 5 ואותך מפחידיםבכול מיני צורות כמובן תנהג לפי השקפת עולמך. כול אחד והבנתו,

חברים פרופורציות

אני חושב שאתם מעבדים פרופורציות יש לי כחמישים תרנגולות וכ6תרנגולים גדולים יש כ100 אפרוחים בגילאים שונים סך הכול יש לי כמה תרנגולות שרוצות לידגור גם הן בפעם השניה והשלישית שאלתי עם מישהו מכיר מישהו שמוכר ביצים לדגירה לתרנגולות שלי אני מוכן לכנות זה הכולללללל תודה על הסמפוזיון הגדול של כול המלומדיים אני בהחלט יודע אצל מי יש זניים מיוחדיים או זניים יוקרתיים אבל לא קבלתי תשובה אחת לעיניין תודה על כל התגובות תודה מראש גיל

גיל, אנשים מנסים לעזור לך

פשוט מה שאתה מבקש זה לא משהו שנפוץ, בד"כ תרנגולות בלאדי לא ממש מתעסקים עם הביצים שלהן, או שלוקחים אותם לאכילה, או שנותנים להן לדגור עליהם, לא אוספים או מנסים למכור אותם משום שזה לא ממש משתלם. אם יש לך תרנגולים אז מה הבעיה בעצם?

Martok

New member
באתר יד שתיים יש מודעה על ביצים מופרות למכירה

המפרסם מאיזור חדרה, ביצים מופרות של תרנגולות ערביות ב 3 ש"ח לביצה. הטלפון 052-7593226 תעשה חיפוש באתר יד שתיים בחיות מחמד ותעשה חיפוש על המילה "תרנגולות"

למעלה