ביצעתי מספר שינויים עיצוביים בבלוג

אני לא זוכר איך זה נראה קודם ..

אבל עיצוב טוב, רק שיש בעייה עם צבעים שלא ממש רואים את הטקסט והכותרות.. מזוויע ! לא נורא חביב למדיי !!
שי !

CriminAl

New member
עם כבר מדברים על עידכונים

אז גם אני עידכנתי את אתרי החביב אתם מוזמנים להכנס

CriminAl

New member
ודרך אגב שכחתי לספר לכם אבל

שיניתי את השם המשתמש שלי ל Crimin@l

איה@

New member
אהלן אמיר

א. תתחדש. נראה הרבה יותר טוב מהקודם. ב. מסכימה עם שי - יש בעיה עם הכותרות הגדולות עדיין - הן לא קריאות. אחלה תמונות אתה מצלם
למה תמונת הנוף מצפון הארץ לא קיבלה את אותו אפקט מעוגל בקצוות - כמו שאר התמונות? רצוי לשמור על קו עיצובי אחיד. אבל הבלוג שלך מתחיל לקבל "בשר" ותוכן - אחלה!
איה.

../images/Emo51.gif

לגבי הכותרות העניין טופל ואני מקווה שזה הרבה יותר טוב. תודה על התמונות. לגבי המסגרת פשוט השתמשתי בפוטושופ כדי ליצור את המסגרת של התמונה מהארץ וב-Action של פוטושופ כדי ליצור את המסגרת של 2 התמונות האחרות. אמיר.

עדיין לא...

למה שלא תחליף לגמרי את האדום.. כי זה ממש מרצד ולא נוח לקריאה

איה@

New member
צבע פחות בוהק ../images/Emo26.gif

והבעיה היא גם בפונט/במבנה של הלוגו, הוא לא ברור. אם אתה רוצה שיראו את הלבנים, תבחר פונט עבה יותר.
איה.

CriminAl

New member
אמיר אני מוכן לעזור לך אם אתה רוצה

אני מוכן לעצב כותרות נוחות ושיתאימו לאתר שלך

איה@

New member
נראה הרבה יותר טוב ../images/Emo26.gif

למרות שהצבעים האלו משמשים כבר כמה אתרים בינהם שקוז..... בגלל השם שלך "האיש שבקיר" הייתי משתמשת בצבעים של קיר, של אבן, חומים אפורים, צבע חול, עם כותרת צבעונית יכול להראות יפה. למה הלוגו שלך מפוקסל כל כך? אבל ללא ספק האתר שלך נראה הרבה יותר טוב. אני רואה גם שמיסגרת את תמונת הנוף מצפון הארץ כמו שאר התמונות - יופי. נראה טוב. אם תרצה עזרה - דבר איתי.
איה.

את צודקת לגבי הצבעים

פשוט מאוד חיפשתי צבעים נוחים לקריאה. לגבי ה"פיקסול" של הלוגו, זה פשוט הפונט הזה. אמיר.

איה@

New member
זה לא הפונט../images/Emo26.gif

אני מכירה את הפונט זה "אוריה" של בן מהפונטיה. והוא ממש לא מפוקסל במקור.
איה.

ד"א איה - אני צריך עזרה !

נכון בדריוויבר, איך עושים את הקטע שזה נפתח בחלון חדש.. כמו פופאפ.. (התגובות) ?

למעלה