ביצפר זה חרא!!!!!!!!!!!

D i l D o

New member
ביצפר זה חרא!!!!!!!!!!!

נגמר היום הראשון שהתחיל נחמד ונגמר בשיעור תנ"ך ארווווווווווווווך! כוסאמא של כל המורים לתנ"ך, כוסאמא של הביצםר המזד**ן שלי...שילכו כולם קיבינימאט!

xander55

New member
מצטרף לבקשה ../images/Emo129.gif

אני מתגעגע לבית ספר הקודם שלי בטירוףףףף, כיתה י' זה חולירע. בית ספר זה קקה, אני רואה מורה ורוצה ללכת לחרבן, פויה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ גם אתה בעסקי החרא?!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... איזה כיף להיות אחרי הלימודיםםםםםםםםםםםםם...

europe1990

New member
תנ"ך -כמה אני לא מתגעגע למקצוע

איזה כיף לסיים תיכון!!! חבל על הזמן!! אוייייי הזכרונות!!

xander55

New member
תכניסו את ה### ל###../images/Emo129.gif###

ביפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ עכשיו שנגמרה הצנזורה, אני שמח בשבילכם, וכן אני כן בעסקי החרא, פתחתי חברה, מורים וחרא בע"מ, חרא מורשה להכנס להשאיר מורים בחוץ! אנחנו השנה לא לומדים תנ"ך, לומדים ספרות ושנה הבאה אנחנו נלמד תנ"ך ולא נלמד לשון כי אנחנו נעשה בגרות השנה, מקצוע אחד פחות, בגלל שאני בדוברי אני אעשה שנה הבאה בגרות באנגלית, וזה עוד מקצוע שנפתרתי ממנו, ויש לנו 10 שעות מחשבים בשבוע, ובגרות השנה, כוס עאמק עם כיתת המדעים הזאת.

europe1990

New member
10- שעות מחשבים!!!-

חחחח- אני למדתי 10 שעות פיסיקה, ביולוגיה, כימיה!!!! וכל הח*א הזה, שאני ממש לא רוצה להיזכר בו..........................

D i l D o

New member
חחחחחחחחח כיתת מדעים!

אני גם במשו כמו כיתת מדעים אצלנו קוראים לזה "מסלול מואץ", אנחנו מסיימים כמעט את כל הבגרויות שלנו בי"א ואז בי"ב אנחנו בקושי לומדים... תגיד מאור, אתה מחיפה במקרה?

../images/Emo45.gif

איזה יום מגעיל !!!!! הכתה שלי נראית כמו קופסת נעליים עם מזגן.. התלמידים שם כל כך מעאפנים.. המורה - אמן יאנסו אותה! בעצם למה? עדיף לדפוק עץ מאשר את השובר גלים הזה.. המערכת כל כך מגעילה ולא גמישה.. 40 שעות שבועיות, כל יום כמעט לימודים עד 15:00 דייייי.. אני לא מסוגל לזה !! יום אחד עבר כל כך מגעיל.. איך אני אצליח לשרוד שנה שלמה??? די די.. אני לא מסוגל..!

xander55

New member
כמוני כמוך ../images/Emo129.gif

אסרו על מורים לעשות שעות 0, אז מה הם עשו, לקחו את השעה 7:40 וקראו לה שעה ראשונה, ככה אנחנו מתחילים כל יום, הכי מאוחר מסיימים ב15:00, נחמד לא, ועל זה נאמר אותו חרא בשינוי צבע. ולנו עוד יש 44 שעות שבועיות, ואני חשבתי שחטיבה זה נורא. הגעתי למסקנה שתלבושות אחידות לא משהו נורא, חבל לבזבז את הבגדים על הבית ספר, אני אלבש אותם אחר צהריים יותר שווה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifבויאנה אנשים תדברו עברית נכונה

אני רואה את אותה הטעות מליון פעם...
לא אומרים כוסעמק...
אומרים כססססססססססססססססססעמק...
ברור?!?!?

למעלה