ביצקי שלום איכן נימצאת העיר ביצקי. פרטים על המקום.
ע ענת אדרת New member 10/2/07 #2 שלום באיזו מדינה נמצאת העיר ביצקי? לא מצאתי לעיר "ספר זכרון" האם זו עיר קטנה? (תוכל למצוא את הרשימה ב"קישורים"). כדאי לחפש באתר ג'ואישג'ן. כדאי להתייעץ בפורום "שורשים משפחתיים". בהצלחה וכל טוב.
שלום באיזו מדינה נמצאת העיר ביצקי? לא מצאתי לעיר "ספר זכרון" האם זו עיר קטנה? (תוכל למצוא את הרשימה ב"קישורים"). כדאי לחפש באתר ג'ואישג'ן. כדאי להתייעץ בפורום "שורשים משפחתיים". בהצלחה וכל טוב.
ע ענת אדרת New member 11/2/07 #4 אני מצרפת מפה של אזור ורשה מצאתי את העיירות של סבי וסבתי ע"ה: פולטוסק ונשלסק, אולי אתה מתכוון למאזובצקי? אם כן - אני מכירה מישהו משם.
אני מצרפת מפה של אזור ורשה מצאתי את העיירות של סבי וסבתי ע"ה: פולטוסק ונשלסק, אולי אתה מתכוון למאזובצקי? אם כן - אני מכירה מישהו משם.
Z zipil18 New member 11/2/07 #6 ענת, תודה על המפה.האם יש לך מפה עם רחובותיה של ורשה. ראיתי היום בספריה, אך המפות קטנות מאד.
ע ענת אדרת New member 11/2/07 #7 צפורה את המפה בג'ואישג'ן ניתן להגדי להגדיל לרמה של רחובות, תלחצי מימין למפה.
ל ללי שוברת שתיקה New member 13/2/07 #10 ועוד מפות לא עברתי על כל המפות שצורפו, אני מקווה שזה לא חופף. מפת וארשה 1 מפת וארשה 2