ביצת הכסף-התאכזבתי

tvguy

New member
ביצת הכסף-התאכזבתי

חברים, אני לא יודע מה איתכם - אני מבאוס לאללה. דימיינתי טקס נוצץ, קבלת פרסים עם נאומי תודה בדיוק כפי שמקבלים אנשי הקולנוע ואנשי הטלוויזיה. נכון שהאנשים מאחורי הקלעים הם תמיד יותר אפורים וכאלה הם אנשי הפרסום, אבל אל תשכחו מי מוביל דעת קהל במדינה הזו.. למה אנחנו קונים מה שקונים? למה לובשים?למה שותים? בקיצור הכל מהכל. תעשיית הפרסום היא מהתעשיות העמוקות ביותר שיש ואני לא מתכוון דוקא לאנשים אלא לעשייה: הם צריכים לדעת מי רוצה מה ולמה אסטרטגיות, טקטיקות ולכן חשבתי שמגיע להם קצת יותר כבוד ולא איזה פאנל עלוב ה ת א כ ז ב ת י

* רוזבד

New member
תראה

אתה רוצה להגיד שממש היו לך ציפיות מהטקס הזה? מה חשבת שיתנו לך שם עם טקס שקוראים לו ביצת הכסף? ציפית למשהו רציני?

tvguy

New member
כן

ציפיתי אני מרשה לעצמי לצפות בשנת 2000 למשהו קצת יותר רציני פרידמן וקיציס היו טובים מאוד - כבר אמרתי פה לא פעם אחת שאני מתגעגע אליהם אבל ההפקה היתה רעה

Kai.Kai

New member
תשמע

לפי דעתי טי.וי.גיא לא הכין את עצמו נכון לטקס... וממש כמו שרוזבד אמר, הטקס היה פארודי מהפרומו הראשון שהיה לו. לפי דעתי הוא השתלב ממש טוב בין כל טקסי הפרסים לאחרונה והכניס טעם קומי ברמות שרק חוליי קיציס/פרידמן יכולים היו להבין. מיותר לציין שבדקה שהתיישבתי מול המסך, לא זזתי עד גמר התוכנית, גם לא בפרסומות.

Omeo

New member
נו בחייאת רבאק!!

לא נמאס לך מכל הטקסים המלוקקים האלה? הרי בארצנו הקטנטונת מוצאים כל יום סיבה לחגיגה טקסית ולחלוקת פרסים מצועצעת. ומה לטקס חלוקת פרסים לברנז`ה בפרסום ולצרכים שלנו? הרי הפרסום הוא כלי משחיט שמאלץ אותנו ללכת לפי צו אופנה שהוא מכתיב ולא ההיפך. איפה דעת הקהל בכלל משתרבבת באסטרטגיות האגרסיביותצ של עולם הפרסום? אז מה פתאום לחגוג את אותו הדבר שקוטע לנו את ריגוש הצפייה בפריים טיים, אם כבר מגיע מה שמגיע לאנשים שמאחורי הקלעים, למה זה צריך לעניין אותי? למה שלא ישכרו את האנגר 11, ידביקו כמה קישוטי סוכה נוצצים וישירו שירי תודה והלל? באופן היפוטתי, אם היו שואלים אותי, הייתי בעד לחלק פרסים לאנשים הקטנים שמאחורי הקלעים של החיים כמו למשל מתנדבים בצער בעלי חיים או אלה שמחלקים שמיכות לקשישים עריריים. לא ככה?

tvguy

New member
יפה יפה...

omeo יקירי שיחקת אותה! האמת, אתה צודק אבל... אם כבר טקס אז שלפחות יהיה יפה תודה.. אומנם פרידמן היה טוב מאוד ( בפעם האלף - אני מתגעגע אליו) אבל הוא לא הצליח להציל כלום והפאנל היה זוועתי ( גיא פינס יבש כמו צנון, ספי ריבלין קומיקאי גדול אבל לא בדרן שלפן, ואילנה הו אילנה היא מתוקה אבל לא אשת רוח והגיג וגם לא בדרנית או סטיריקאית.

למעלה