ביקום - מדהים

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
ביקום - מדהים

בס"ד אתמול אובחנתי באמצעות מכשיר ביקום היה מדהים הבאתי איתי תכשירים תרופות תוספות מזון הומהופטיה והמכשיר "קרא"את הגלים של התכשירים והחליט האם הם טובים לי או לא נשמע קצת מופרך אבל מצחיק שהתוצאות היו זהות לרגשות שלי תכשירים שלו עושים לי טוב הוא פשוט דחה זה היה מדהים אני חושבת שאם מקשיבים לעצמינו אנו המכשיר הטוב ביותר עברנו גם על מאכלים הטובים לי או לא ושוב היה צימות בין האהבות שלי והמתאימות לי מבחינת המכשיר חלק מהמחלות שהמכשיר עלה ידעתי שהן קיימות אצלי ומאד שמחתי שאין לי קנדידה המחלה המקובלת אצל המטפלים האלטרנטיבים ... שווה לנסות כדי לחזק את האמונה שלך בעצמך כשיצאתי משם עברתי בראש על הדברים שאני עושה ולא אוהבת וידעתי בדיוק מה עליי לעשות אבל לבצע זאת זה כבר עניין אחר... אחרי חג שמח לכולם

גואי יקרה שלום

רק למען הסדר הטוב, זו אינה הומיאופתיה. בהומיאופתיה אין מכשירים ואלקטרודות. אני מאחל לך הצלחה ובריאות. אליש.

בוודאי שמותר. אתמול כתבתי על ווטסו

ובזמן אחר על משהו אחר. אבל ביקום זה לא טיפול הומיאופתי וזה היה חשוב לי להבהיר דווקא בגלל שקיימים כל כך הרבה בילבול ודיסאינפורמציה בתחום הרפואה האלטרנטיבית. ביקום זה יותר כלי של איבחון שבו המכשיר מדבר וקובע. זה כמו הילינג טכנולוגי. יש אנשים שמרחפים עם כף היד שלהם מעל מבחנות, מניעים מטוטלת וכו' וכך הטיפול נקבע.

gui1

New member
ובא לציון גואל

רק שתדע שאחרי שהסברת לי את המשמעות של אנדמטריוזיס כרקמה נודדת ובעליה כעם נווד אני מוצאת את עצמי יותר ויותר נודדת ושומטת את הקרקע מתחתיי חברה שלי מרגיע אותי ואומרת לי להתייחס לתקופה זו כאל נדידה ובלי להלחץ שאין כרגע פתרון או שלא מצאתי משהו בחושים או ברגש שמושך אותי אליו והקב"ה מזמן יותר ויותר בחירה חופשית וזה מבלבל

../images/Emo24.gif אהובה. לאן תנודי עוד. תשארי

פתאום את משתחררת. בגלל שלא היו לך האומץ או היכולת לעשות את מה שאת עושה עכשיו יותר ויותר, בא האנדומטריוזיס. עכשיו פנימיותך וחיצוניותך קרובים יותר. זה נקרא חוק שיוויון הכלים. את קרובה יותר לעצמך. מי יתן ותמצאי את מקומך הנכון. בדרך כלל לא צריך להרחיק מידי. אליש

gui1

New member
זה לא פתאום קם אדם

ויודע שיש לו אנדו ואז הוא מתחיל ללכת ולכל ריקמה הבאה בדרכו אומר הוא שלום .החיים פחות פיוטיים אבל ללא ספק אבן גדולה נגולה מליבי כאשר הבנתי את פשר הכאבים והחידוד שלך תרם אז מה עושים עכשיו? רפואה מערבית לא מתאימה הומאופטיה אולי? היום פתאום חשבתי על היפנוזה - יותר נכון צפיתי בטלויזיה וראיתי מהפנט וחשבתי אולי זה סימן? מה רוצים ממני בחיים האלה?

gui1

New member
אני לא יודעת איך עושים קישור אבל

באחד הדםים הקודמים התחיל שרשור של אנדומטריוזיס למרות שאני לא אוביקטיבית השירשור הוא מעניין נסי לחפש

למעלה