ביקורות אלבומים של פורקיופיין טרי ובלאקפילד

LightbuIb sun

New member
ביקורות אלבומים של פורקיופיין טרי ובלאקפילד

מה דעתכם לעשות שרשור, שבו כל אחד יכתוב את הביקורת האישית שלו על האלבומים של PT ושל BF , בקצרה, או בהרחבה? לא חייב להיות מקצועי, פשוט ...דברים על האלבום...מה אהבתם, איזה רצועות ספציפית, האווירה באלבום, העטיפה שלו, וכו' . בהצלחה !

LightbuIb sun

New member
התכוונתי יותר לכיוון

זה שכל אחד פשוט ישרשר להודעה הזו את שם האלבום-וביקורת עליו. אבל מה שבא לכם

נר2

New member
שני האלבומים של בלאקפילד - מצוינים!

נקודה. סוף פסוק. מומלץ בחום! שילוב מנצח בין השירים של אביב גפן וההפקה והשירה של סטיבן וילסון. מה שיפה עוד יותר זה שהפרויקט התחיל לא למטרות רווח בכלל אלא כפרויקט צדדי ("side project") של שני מוזיקאים מוכשרים שנראה שנהנים לעבוד יחד (גם אמרו את זה בראיונות). בכל אלבום 10 שירים בלבד.. מהראשון יש את שיר הנושא שנתן להם את השם והשיר open mind שממנו התחיל ה"רומן" שהשם שלו כבר אומר המון, השני מתחיל באחד השירים הכי טובים שלהם לדעתי ONCE, בשני האלבומים יש גרסאות כיסוי באנגלית לשירים של אביב גפן כמו, cloudy now, end of the world, glow, scars, this killer . הסגנון קודר ואפל אבל מלודי, גיטרות עם פסנתר וכלי מיתר. רצוי להקשיב למילים לשירים כמו chrisenings, someday 10 שנים מהיום יגידו עליהם שהם הקדימו את זמנם.. אם בכלל ישאר פה משהו..

אני חושב שעדיף לעשות אלבום- אלבום

יותר מסודר ואז יהיה אפשר לקרוא בנוח את הביקורת של כל מי שירצה על כל אלבום.

LightbuIb sun

New member
אוקי מצויין

אז אני אפתח בקרוב מאוד שרשור על אלבום כלשהו שאני אבחר (להתחלה אני אבחר אחד פופולרי)

למעלה