1. הקליע בעל טקסטורה מטאלית-נחושתית (בדיעבד) אבל קצת נבלע אם בגלל תאורה חלשה או בגלל סביבה עמומה. נסה לשמור על הצבע של הקליע ובו זמנית לתת לו מפת השתקפות מהסביבה שתהיה ע"ב שמיים. 2. מישהו אחר כבר אמר כאן - הקליע הוא רק הקונוס ללא הבליטה ועם שבילים קטנים בקצהו. זה יוסיף הרבה אם המודל יהיה יותר ממשי. כמו כן קח בחשבון שיש לו BUMP מאד עדין - הוא לא חלק לחלוטין כמו זהב למשל.
וזה תלוי בתכנה בה אתה עובד. שיטה פשוטה היא לעשות מערכת של PARTICLES עשן לאורך PATH או מוקרנת מ STENCIL.. אל תשאל אותי איך עושים את זה במקס כי אין לי מושג אבל אם הבנת על מה אני מדבר אתה מוזמן לנסות.
אפשרות נוספת - EJAY העלה כאן לינק ל PYRO שהוא מחולל אפקטים/פלאגין למקס ונמצא כאן באחד מהטאגליינס (תעשה REFRESH עד שהוא יגיע) יכול להיות שזה עוזר..?
קודם זה היה נראה כמו טורפדו, אחר כך כמו רקטה ועכשיו זה זוועה!!!! תעיף את ה BUMP או שתעשה אותו יותר עדין וככה לא נראה קליע! יש שתי צורות בסיסיות של קליעים, אחת כמו הדבר הראשון שציירת רק בלי הבליטה מאחורה ויותר קצר (להוריד את רוב החלק שאין שינוי בקוטר) ואחד אחר שנראה יותר כמו חצי עיגול, ללא שפיץ. הראשון משמש יותר ברובי סער וכדומה (m 16, ak47, ak74) השני הוא יותר לאקדחים.
ובכן. ככה נראה קליע של M-16. אני אסרוק אותו גם אחר כך כדי שיהיה לכם השוואה למציאות. יש עוד צורה של קליעים, אני אמדל אחר כך.... נ.ב אני יודע שהטסקטורה חרא והתאורה עוד יותר, רק רציתי להראות את הצורה הכללית (וכן זו גם הסיבה שהוא לא ממש חלק לגמרי, לא השקעתי)