ביקורות לשני סרטים

galatz

New member
ביקורות לשני סרטים

הראשון-שרק מדובר בסרט גרפי מדהים. עליה חמודה במיוחד. לא רק לילדים! הבדיחות רובן לא מיועדות לילדים.העלילה אומנם קצת בנאלית אבל יש קטעים מצחיקים ולא צפויים לגמרי. הדבר שהרשים אותי יותר מהכל הוא הגרפיקה המדהימה, עליה עמלו 4 שנים בכדי ששרק וחבריו יראו כל כך אמיתיים. זה מדהים! טכנולוגיה מדהימה! מומלץ. הסרט השני הוא חיה רעה בכיכובו של רוב שניידר המצחיק (מראהו עושה את כל העבודה
הבעיה היא שהסרט אינו מצחיק. הסרט משעמם, וקשה להתעלם מכך שהעלילה נמשכת ונמשכת בלי סוף. בסרט משתתפת גם קולין מהישרדות. לא מומלץ! גל

leeloo

New member
מישהו מוכן להגיד אחת ולתמיד

על מה מספר שרק?! כל מה שנאמר על הסרט הזה הוא מדהים. אז בסדר נלך לראות אותו, אבל אם מישהו יכול להגיד גם על מה זה מספר, זה יהיה נחמד. ו"חיה רעה".... נו, מה כבר אפשר לצפות מסרט בכיכובו של רוב שניידר?! ועוד מציינים את "הג´יגלו מת מצחוק", כאילו זה סרט מי יודע מה. סתם סרט דבילי. לא ממש מצחיק. וסוף צפוי מידי. אבל קולין משחקת שם, שזה נחמד מאוד. יש לה תפקיד ראשי או משני או שהיא סתם נציבה?

Soak

New member
שרק

זו אגדה מקסימה מצויירת באנימציה תלת מיימדית על עוג (OGRE) ירוק בשם "שרק" שחי בביצה שלו שמח וטוב לב. יום אחד מסתבר שרוזן רשע גירש את כל היצורים מהאגדות (כולם... שלגיה, פינוקיו, סינדרלה ועוד המון) וכולם התנחלו בביצה שלו. שרק הולך לרוזן בכעס כדי לתבוע את ביצתו בחזרה (ואיתו החמור המדבר שמצטרף אליו בדיבובו של אדי מרפי) והרוזן עושה איתו עסק שאם הוא יציל נסיכה שכלואה במגדל גבוה עם דרקון אכזרי, הוא יקבל את הביצה בחזרה. שרק מציל את הנסיכה ומתאהב בה ומכאן אני אתן לך כבר לראות לבד הסרט מקסים !!

אני חייב לומר לך שאת טועה לגבי

חיה רעה. אני דווקא באתי לסרט בגישה של אנטי, אבל הוא היה מצחיק בטירוף, ומלבד כמה מעידות במשחק של רוב שניידר הסרט היה גדול. אגב, הקטע בסוף, כשהשחור מסגיר את עצמו במקום רוב, היה גדול. איך שמפקח המשטרה אומר, בגלל האפליה המתקנת: "טוב נו, זה לא כזה סיפור גדול, כולם להתפזר" אלה שלא ראו את הסרט לא יבינו את זה, אבל להם אני אומר: לכו לראות אותו, הוא שווה כל אגורה.

למעלה