ביקורות על מלונות

uncle131

New member
ביקורות על מלונות

שלום רב. באחד מביקורי הרבים בפורום בעבר נתקלתי באתר המספק ביקורות גולשים על בתי מלון באירופה. הייתי מעוניין לקבל את כתובתו (מנגנון החיפוש העלה חרס בידי...) שאלה נוספת למבינים - בכמה יקר כרטיס טיסה לכיוון אחד, (בערך כמובן) מחצי שווי כרטיס הלוך חזור לאירופה ? תודה רבה.

לגביי הטיסה

בדר"כ כרטיס כיוון אחד עולה כחצי מהכרטיס היקר ביותר בכיוון היקר ביותר בין יעד ליעד. בקיצור- קריעה.

sela v

New member
כרטיס כיוון אחד

יש חברות צ'רטר שלפעמים מוכרות כרטיס לכיוון אחד מאד בזול (יחסית), ותזכרי שיש לעתים בעיה להכנס עם כרטיס לכיוון אחד למדינות מסויימות.

uncle131

New member
זה לא שאני מתכוון להגר...

רק לטוס לברצלונה ולחזור מפריז. (וביניהם טיסה של איזיג'ט)... האם הדבר כ"כ לא משתלם?! ואולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי עם אתרים בהם גולשים נותנים המלצות למלונות?! שוב תודה

Yo-man

New member
זכותך להגר, אל תתנצל

לאל על יש כרטיס פתוח לאירופה שמאפשר נחיתה בכל עיר והמראה מאחרת - בתנאי שהן ערים שאל-על מגיעה אליהן במילא. נראה שזה הכיוון שכדאי לך לבדוק. יכול להיות שיש חברות אירופאיות שיש ביניהן הסכם שיתוף, ואיבריה ואייר-פרנס מקושרות כך, הן יציעו לך כרטיס זול מספיק. אופציה נוספת היא לברר באייר-פרנס על טיסה לברצלונה וחזרה. הטיסות האלה בהכרח נוחתות בפריז וכך תוכל להנות מכל העולמות. לסוכני נסיעות יהיו את כל התשובות בשבילך.

מסלול שלך כפי שאתה רוצה

יש לך מספר אפשרויות תל אביב ברצלונה עם אל על וחזרה פריס תל אביב עם אל על המחיר יהיה על פי הכרטיס היקר שבינהם בדרך כלל פריז למרות שהמחיר לשני היעדים הוא בהבדל של 10 דולר כיום. אפשרות שניה במסלול תל אביב ברצלונה עם איבריה לעשות מה שנקרא STOPOVER בברצלונה ואחר כל טיסה של איבריה לפריז חזרה בטיסת איבריה פריז ברצלונה תל אביב אפשרות שלישית לטוב לברצלונה דרך פריז עם איר פרנס וחזרה באייר פרנס לפריז עם STOPOVER בפריז וחזרה לתל אביב עם אייר פרס אפשרוטת רביעית היא דרך יעד שלישי באירופה כמו פראג או בודפשט או רומא או ציריך שאז טסים תל אבי ליעד ומשם לברצלונה מעבר עצמאי לפריז וחזרה מפריז דרך היעד לתל אביב ישנם הרבה קןמבינציות אפשר לעשות בטיסות שכר שילוב יעדים זה תוספת של כ- 60 דולר לכרטיס לדעתי המשתלם ביותר יהיה עבורך או איבריה או אייר פראנס אגב בטיסות כיוון אחד בדרך כלל יש חזרה פיקטיבית אחרת לא ניתן להכנס למדינה שאתה לא אזרח שלה עם כרטיס כיוון אחד. לגבי מחיר כיוון אחד שווה בערך שני שליש של הלוך חזור במחיר מוזל

סקיפפר

New member
טיסות

אולי אתם מכירים ואולי לא. אבל לפעמים ניתן להגיע ליעד מסויים באירופה ואחר כך לנוע בתוך אירופה במחירים מצחיקים. בדקו את http://www.ryanair.com/ לפעמים הכרטיס ממדינה למדינה עולה יורו. אני טסתי כבר מספר פעמים לברצלונה לפריס במחירים של 9.99 . הקפה והמיסים עלו יותר. צריך להזמין די זמן מראש. הכל משלמים באינטרנט . אין כרטיסים . מגיעים ועולים כמו אוטובוס. מטוסים חדישים. אין מקומות מסומנים. בילוי נעים

למעלה